در مراسمی دکتر احسان صادقی بعنوان مدیر آموزش معرفی شد

دکتر احسان صادقی دانشیار عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیر گروه تغذیه و صنایع غذایی به سمت مدیر آموزشی دانشگاه منصوب شد.

دکتر احسان صادقی به عنوان مدیر آموزش دانشگاه معرفی شد.

دکتر صادقی که به عنوان جوان ترین دانشیار دانشگاه نیز شناخته می شود در مراسم معارفه خود گفت : رسالت معاونت آموزشی ، تربیت و آموزش نیروی متعهد و متخصص است که بتواند در آینده سکاندار مسئولیت های خطیری در دانشگاه ها شوند و این بخش در شکل گیری و پایه گذاری دانشگاه نقش ارزشمندی دارد و امیدوارم با پذیرش این مسئولیت بتوانیم در تربیت نیروهای متخصص نقش مثبتی داشته باشیم.

دکتر صادقی به تلاش های دکتر محمدرسول خزاعی مدیر سابق آموزش اشاره و آن را بسیار کارساز و مشکل گشا دانست و ابراز امیدواری کرد در کنار اعضای هیات علمی و پرسنل معاونت آموزشی روند رو به جلو بخش آموزش را سریع تر نماید.

در این مراسم از خدمات دکتر خزاعی تقدیر شد