اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی بالینی سال 1393

ضمن عرض تبریک وبا آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان ، به آگاهی می رساند ثبت نام از تاریخ    1393/6/3   لغایت 1393/6/12 در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نشانی : بلوار شهید بهشتی روبروی بیمارستان امام علی(ع) ساختمان شماره 2 دانشگاه طبقه سوم صورت می گیرد.

پذیرفته شدگان محترم می بایست در زمان مراجعه مدارک ذیل را به  همراه داشته باشند.

1-عکس 4*3 پشت نویسی شده              12 قطعه

2-اصل شناسنامه و2سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه

3-اصل کارت ملی و2سری تصویر

4-اصل کارت نظام پزشکی و2 سری تصویر

5-اصل گواهی پایان طرح نیروی انسانی ویا معافیت از طرح و 2 سری تصویر

*پذیرفته شدگانی که مطابق مقررات ملزم به اتمام خدمات قانونی(طرح نیروی انسا نی وخدمت نظام وظیفه) تا تاریخ 1393/06/31  می باشند.

گواهی دال بر پایان خدمات قانونی تا تاریخ مقرر را ارائه نمایند.

6-اصل کارت پایان خدمت وظیفه ویا معافیت( برا ی آقایان) و 2 سری تصویر

7-اصل پروانه دائم پزشکی و2 سری تصویر

8-گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع و 2 سری تصویر

9- کارنامه قبولی در آزمون

10-تصویر آخرین حکم استخدامی ،وارائه نامه موافقت بدون قید وشرط سازمان محل خدمت با ادامه تحصیل , حکم مرخصی بدون حقوق ویا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره  تا پایان دوره دستیاری

11- اصل مدارک مربو ط به سهمیه قبولی سهمیه مناطق محروم و رزمندگان

12-گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 1393/06/31برا ی پذیرفته شدگانی که دانشجوی سال آخر می باشند

13- تعهد محضری دستیاران با توجه به سهمیه پذیرش توسط دفتر حقوقی دانشگاه اخذ میگردد.

**پذیرفنه شدگانی که با ماموریت آموزشی از وزارتخانه ها ،سازمانها ،ونهادها برای ادامه تحصیل به رشته های تخصصی وارد می شوند ملزم به سپردن تعهد خاص به محل استخدام خود هستند.

14-معرفی نامه وتصویر تعهد اخذ شده سازمان مربوطه( ارتش جمهوری اسلامی ،سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،ونیروی انتظامی) جهت دستیاران کادر ثابت نیروی نظامی وانتظامی .

15-تکمیل سه نسخه فرم گزینش (فرمها خوانا وبدون قلم خوردگی تکمیل شوند وبه همراه 2قطعه عکس ،یک سری تصویر شناسنامه وکارت ملی وتصویر آخرین حکم استخدامی تحویل گردد)

**پذیرفته شدگانی که فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی می باشند جهت انجام امور گزینش مبلغ 170000ریال به شماره حساب 748/3
خزانه داری کل واریز نموده واصل فیش (به نام داوطلب)را به همراه فرمهای تکمیل شده به واحد گزینش تحویل نمایند.

16-تکمیل فرم اطلاعات پذیرفته شدگان

17-تاریخ شروع به تحصیل پذیرفته شدگان چهل و یکمین دوره از تاریخ  1393/6/15می باشد   ،بدیهی است تاریخ شروع آموزش افرادی که

مطابق مقررات می بایست  خدمات قانونی خود را  تا پایا ن شهریور ماه ادامه دهند 1393/07/01 می باشد.

*فرم 2 برگی گزینش ( در 3 نسخه تکمیل شود)

فرم گزینشفرم گزینش
....

فرم اطلاعات سیستم سما دستیاران تخصصیفرم اطلاعات سیستم سما دستیاران تخصصی

فرم تعهد پایان نامهفرم تعهد پایان نامه

فرم اطلاعات سیستم سما دستیاران تخصصیفرم اطلاعات سیستم سما دستیاران تخصصی

نکات مهم

* این دانشگاه تعهدی در قبال واگذاری خوابگاه ندارد.