بازدید ریاست دانشگاه از معاونت آموزشی دانشگاه

سرپرست دانشگاه صبح روز یکشنبه 30 شهریور ماه از معاونت آموزشی دانشگاه بازدید و در نشستی با حضور مدیران بخش های مختلف معاونت به بحث و تبادل نر پیرامون رفع مشکلات پرداخت.

دکتر حسین کریم در این نشست گفت : یکی از اصلی ترین سیاست های آموزشی دانشگاه افزایش هدفمند و حساب شده رشته های تحصیلات تکمیلی است و باید در جهت ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی و فوق تخصصی با توجیه مناسب و نیاز سنجی دقیق تلاش کنیم .

سرپرست دانشگاه با تاکید بر این امر به جذب نیروی لازم در این زمینه اشاره کرد و گفت: باید به سمت اصلاح ساختار تشکیلاتی و فضاهای فیزیکی پیش برویم و برای  فراخوانی اعضای هیأت علمی تخصصی و فوق تخصصی و جذب حداکثر نیرو هابراساس نیاز واقعی بکوشیم.

دکتر کریم تقویت بنیه اعضای هیأت علمی را از جمله سیاست های دانشگاه ذکر کرد و گفت: گروه های آموزشی باید در این زمینه جدی باشند و با برقراری  نظم و اجرای قوانین آموزشی موجبات ارتقای سطح علمی اعضاء هیئت علمی را فراهم آورند.

وی ارزیابی و ارزشیابی مستمر موسسات ، فعالیت ها و برنامه های آموزشی را مهم ارزیابی کرد و گفت: کارنامه آموزشی اعضای هیأت علمی باید در ارتقاء رتبه آنان نقش مهم داشته باشد.

وی از اعضای هیأت علمی خواست تا با شناخت نقش خود به عنوان بالاترین الگوی سازمان ، شأن خود را حفظ و نقش خود را به درستی ایفاء نمایند.

دکتر کریم همچنین بر ارتقای کارکنان از عنوان کارشناسی به افراد کارآمد تأکید کرد و گفت: ما از طرح ها و ایده های نو استقبال می کنیم و مجموعه دانشگاه را نیازمند تحول می دانیم.

سرپرست دانشگاه در این نشست پس از ارائه گزارش از مرکز مهارت های بالینی و عرصه پزشکی جامعه نگر بر راه اندازی یک مرکز کامل آموزش مهارت های بالینی در خور دانشگاه برای دانشجویان و نیز بازسازی و نو تعریف آموزش سرپایی در کلینک های ویژه تأکید کرد.

دکتر کریم معاونت آموزشی را مکلف کرد ظرف مدت 6 ماه برنامه تحول کلینیک های سرپایی را تهیه و آماده اجرا نمایند و برای ایجاد کلینیک ها در بیمارستان های مربوطه برنامه ریزی نمایند.