موافقت اولیه با راه اندازی دو رشته کارشناسی ارشد پرستاری در کرمانشاه

اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی پرستاری از دانشکده پرستاری سنقر ، دانشکده پرستاری ، مامایی کرمانشاه بازدید کردند.

رییس دانشکده پرستاری و مامایی با اعلام این خبر گفت:

در این بازدید که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 28و29 آبانماه صورت گرفت خانم ها دکتر سادات سید باقر مداح و دکتر سیده فاطمه حقدوست اسکویی به منظور بررسی دانشکده پرستاری سنقر جهت ادامه پذیرش دانشجو و نیز بررسی دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه جهت راه اندازی دو رشته کارشناسی ارشد به کرمانشاه سفر کردند.

دکتر مرضیه کبودی این دو رشته را پرستاری سلامت جامعه و پرستاری داخلی جراحی اعلام کرد و گفت: نتیجه بازدید رضایت بخش بود و اعضای هیأت با اظهار رضایت از روند تحول و پیشرفت در امر آموزش پرستاری موافقت اولیه خود را با اعطای این دو رشته به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کردند.

گفتنی است این گروه در نشستی که ظهر روز پنجشنبه بیست و نهم آبانماه با حضور رییس دانشگاه در دانشکده پرستاری ، مامایی برگزار شد انتظارات خود را مطرح و حمایت خود از فعالیت های دانشگاه در خصوص آموزش را اعلام نمودند.