اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون بورد رشته های تخصصی دندانپزشکی سال 94

زمان ثبت نام از 1394/3/2 لغایت پنجشنبه 1394/3/7 می باشد و داوطلبان همزمان بایستی ضمن ثبت نام همزمان از طریق دانشگاه و نیز مراجعه به سایت سنجش آموزش پزشکی ......

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون دانشنامه/گواهینامه دندانپزشکی سال 94

به یاری خداوند متعال سی و یکمین دوره آزمون دانشنامه/گواهینامه دندانپزشکی، در روز دو شنبه مورخ 16/6/94 (آزمون کتبی) و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 17/6/94 لغایت19/6/94 (آزمون شفاهی) برگزار می گردد. کلیه داوطلبان واجد شرایط که دوره دستیاری را طبق مقررات (کلیه واحد ها و پایان نامه) را به پایان رسانده اند، می باید از روز شنبه مورخ2/3/94 لغایت پنجشنبه 7/3/94 با مراجعه به دانشگاهها جهت ثبت نام حضوری اقدام نموده و همزمان نیز به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش به آدرسwww.sanjeshp.ir در تاریخهای یاد شده علاوه بر ثبت نام اولیه توسط دانشگاه ها ثبت نام نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام حضوری در دانشگاهها:

1.         گواهی انجام یا معافیت طرح دوره عمومی (صرفا برای کسانیکه طرح دوره عمومی انجام داده یا معاف بوده اند)

2.         گواهی معافیت یا پایان خدمت نظام وظیفه برای آقایان(صرفا برای کسانیکه خدمت سربازی  انجام داده یا معاف بوده اند)

3.         تصویر سند تعهد محضری برای دستیارانی که تعهد خدمت بصورت عام یا خاص دارند.

4.        یکبرگ فتوکپی صفحات اول و دوم شناسنامه

مدارک لازم برای ثبت نام اینترنتی:

اسکن عکس 4*3 رنگی داوطلب

تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی

مدارک لازم برای ثبت نام دانش آموختگان خارج ازکشور:

اسکن عکس 4*3 رنگی داوطلب

اسکن معرفینامه مرکز خدمات آموزشی جهت شرکت در آزمون

اسکن صفحات اول و دوم شناسنامه

تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی

این افراد تنها ملزم به انجام ثبت نام اینترنتی بوده و نیازی به مراجعه به دانشگاهها ندارند.

روش پرداخت هزینه شرکت در آزمون

به لینک "پرداخت الکترونیک هزینه ی ثبت نام "مراجعه و هزینه شرکت در آزمون را به شرح ذیل

مبلغ000/290 ریال برای داوطلبان بار اول، مبلغ 000/580 ریال برای داوطلبان بار دوم، مبلغ 000/200/1 ریال برای داوطلبان بار سوم و بعداز آن

با استفاده از کارتهای بانکی عضو شتاب پرداخت و کد پرداخت را دریافت نمایید

اسکن عکس باید در ابعاد 300*400 پیکسل و با فرمت jpgو حجم 10تا 100 کیلو بایت انجام گردد.

محل برگزاری آزمون: کارگر شمالی- بالاتر از انرژی اتمی- دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران