اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و دومین دوره پذیرش دستیار سال تحصیلی 95-94

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و دومین دوره پذیرش دستیار سال تحصیلی 95-94

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای شما ، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و دومین دوره پذیرش دستیار این دانشگاه مطابق با برنامه زمانبندی جدول شماره 1 مطابق با راهنمای ثبت نام صورت میگیرد.

کلیه پذیرفته شدگان موظفند:

1- به منظورثبت نام حضوری از تاریخ 15/6/1394 لغایت 18/6/1394 براساس برنامه جدول  زمانبندی   و مطابق با مفاد راهنمای ثبت نام  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه بلوار شهید بهشتی روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی طبقه دوم مراجعه نمایند.

2- ثبت نام حضوری پس از تاییدتعهد محضری توسط دفتر حقوقی دانشگاه که مطابق مفاد راهنمای اخذ تعهد، سپرده خواهد شد صورت می گیرد.

3-پذیرفته شدگان می بایست ، در تاریخ مقرر با در درست داشتن اصل مدارک و نامه دفتر حقوقی جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند.

تذکر مهم :

الف : عدم  ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم  شروع به آموزش در زمان اعلام شده و یا انصراف پس از شروع آموزش به منزله انصراف قطعی می باشد.

ب : درخواست تغییر رشته و انتقال برای پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم ممنوع می باشد و در صورت درخواست انتقال دانشگاه می تواند نسبت به لغو  حکم دستیاری فرد پذیرفته شده اقدام نمایند.

ج : انتقال و تغییر محل تعهدات دستیاران سهمیه مناطق محروم ممنوع می باشد.

جدول زمانبندی ثبت نام

ردیف

رشته تحصیلی

تاریخ مراجعه حضوری

زنان - رادیولوژی

15/6/1394

کودکان- روانپزشکی نوروسرجری جراحی عمومی

16/6/1394

بیهوشی قلب - پاتولوژی

17/6/1394

داخلی عفونی نورولوژی ارولوژی - ارتوپدی

18/6/1394

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1-6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

2-اصل و 1 سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی (کارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه) .

3- اصل وکپی پروانه دائم پزشکی ، پایان طرح یامعافیت از طرح نیروی انسانی

4- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی )

5- ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران ، مناطق محروم

6-نامه تایید سند تعهد محضری از دفتر حقوقی دانشگاه( با توجه به سهمیه پذیرش )

7-موافقت بدون قید و شرط درخصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی ، وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادها

8-ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای پذیرفته شدگان  مستخدمین رسمی و پیمانی وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادها ( با تاریخ از ابتدای شروع دوره )

9-تهیه  پرینت از فرمهای تکمیل شده اطلاعات سیستم سماء ، فرمهای تعهد عدم مغایرت مندرجات و اصل مدارک .

10-کارنامه قبولی درآزمون با ذکر نمره و رتبه.

11-ارائه گواهی فراغت از تحصیل تا 31/6/94 برای  دانشجویان سال آخر

12- کپی کارت نظام پزشکی

فرمهای ثبت نام

1- فرم گزینش دستیاری  (در 2 نسخه تکمیل شود)

فرم گزینش دستیاریفرم گزینش دستیاری
2- فرم اطلاعات دستیار (سما)

فرم اطلاعات دستیاریفرم اطلاعات دستیاری

3- فرم تعهد عدم مغایرت مدارک

فرم تعهد عدم مغایرت مدارکفرم تعهد عدم مغایرت مدارک

4- فرم تعهد پایان نامه

فرم تعهد پایان نامهفرم تعهد پایان نامه

راهنمای سپردن تعهد محضری پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی چهل و دوم سال 1394

از کلیه پذیرفته شدگان بنا به سهمیه تعهد محضری اخذ خواهد شد.

1-فرم دستیاران سهمیه آزاد

فرم تعهد محضری سهمیهفرم تعهد محضری سهمیه آزاد
2-فرم دستیاران سهمیه مناطق محروم
فرم تعهد منطقه محرومفرم دستیاران منطقه محروم

*پذیرفته شدگان محتر م بایست :

1- فرم تعهد مرتبط را دانلود و پرینت نمایند.

2-پس از انتخاب نوع تعهد ، با همراه داشتن مدارک ذیل به دفتر اسناد رسمی (پذیرفته شدگان کرمانشاه ترجیحا به دفتر اسناد رسمی 142 به نشانی ذیل همین راهنما )مراجعه نمایند.

الف : فرم تعهد کامل شده

ب : اصل و تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ج : اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه ضامنین ( 2 نفر)

د : کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی 2 نفر ضامن که باید کارمند رسمی قطعی شاغل باشند.

تبصره 1 : وضعیت استخدامی ضامنین می بایست رسمی قطعی با سابقه کاری کمتر از  20 سال باشد. لذا ضمانت کارمندان قراردادی پیمانی و ... قابل قبول نمی باشد.

تبصره 2 : ضامنین می بایست شاغل باشند (ضمانت بازنشستگان محترم مورد پذیرش نیست )

تبصره 3 : ضامنین می بایست کارمند دولت باشند لذا ضمانت کارکنان شرکت ها و موسسات خصوصی،عمومی،دانشگاه آزاد اسلامی،موسسات غیر انتفاعی و...  مورد پذیرش نمی باشد.

تبصره 4: صرفا حکم کارگزینی مورد پذیرش بوده و ارائه فیش حقوقی امکانپذیر نیست .

تبصره 5:توصیه مراجعه به دفتر خانه اسناد رسمی معرفی شده صرفا به دلیل  بعد مسافت وتسلط به امور اخذ تعهد این دانشگاه می باشد.

تذکر: شرایط اخذ تعهد وشرایط ضامنین توسط وزارتخانه ابلاغ گردید و امکان تغییر شرایط توسط دانشگاه وجود ندارد.

3- پس از تنظیم سند تعهد محضری در دفترخانه اسناد رسمی ، اصل سنداز دفتر خانه اخذ وبه همراه مدارک ذیل به دفتر حقوقی دانشگاه  به نشانی بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره یک دانشگاه ،طبقه سوم (تلفن 38358423)مراجعه گردد.

الف : اصل سند تعهد محضری

ب : تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ج-تصویرکارت ملی و شناسنامه ضامنین

د کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی ضامنین

تبصره 1:دستیاران محترم لاتزم است فرم تعهد تکمیل شده را با سند تنظیم شده در دفترخانه اسناد رسمی مطابقت دهند تا تفاوت یا مورد اختلا فی نداشته باشد در صورت وجود هر گونه اختلاف  در مفاد تعهد دفتر حقوقی دانشگاه مسئولیتی در قبال پذیرش تعهد ارائه شده ندارد.

تبصره2: تکمیل سند درهریک از دفاتر اسناد رسمی کشور بلامانع می باشد.

تبصره3: عدم مراجعه در زمان مقرر جهت ارائه تعهد محضری به منزله انصراف از تحصیل است.

4-ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین به خدمت الزامی است.

5-افرادی که برای ادامه تحصیل از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند باید سند تعهد محضری را به دانشگاه محل استخدام خود بسپارند کپی برابر اصل سند را به همراه تصویر حکم ما موریت آموزشی و نامه معرفی از دانشگاه محل خدمت ارائه نمایند.

6-پذیرفته شدگان سهمیه مازاد یا مستخدمین نیروهای مسلح ملزم به سپردن تعهد محضری به محل استخدام خود می باشند. افراد مذکور
می بایست (تصویر برابر اصل سند و نامه معرفی از محل استخدام را ارائه نمایند.

پذیرفته شدگان ساکن کرمانشاه می توانند جهت سپردن سند تعهد محضری به دفاتر ذیل مراجعه نمایند.

نشانی دفتر خانه شماره 142:کرمانشاه سی متری دوم -روبروی بانک مسکن- ساختمان کادوس-طبقه اول