اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال تحصیلی 95-94

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال تحصیلی 95-94

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان ، به اطلاع می رساند ثبت نام در 2 مرحله به صورت اینترنتی و حضوری به شرح ذیل ودرتاریخ های اعلام شده انجام می شود:

1-لازم است پذیرفته شدگان ثبت نام اولیه را به صورت اینترنتی ، مطابق با راهنمای ثبت نام وضمن اسکن مدارک مورد نیاز وفرمهای تکمیل شده (به جز فرم گزینش) از تاریخ 17/6/94 لغایت 22/6/94 و از طریق آیکن ها و لینک ثبت نام در پایین صفحه  وبا  ورود کد ملی به عنوان نام کاربری    و  شماره داوطبی به عنوان کلمه عبور  نسبت به ثبت نام اقدام  نمایند.

+شماره تماس جهت راهنمایی ثبت نام اینترنتی:      08338360015

توجه : عدم مراجعه و ثبت نام در  هر مرحله وتاریخ های تعیین شده به منزله انصراف می باشد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام
ثبت نام 1

الف) پذیرفته شدگان سهمیه آزاد

1-6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

2-اصل و 1 سری فتوکپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه

3- اصل و کپی دانشنامه کارشناسی و ریزنمرات و یا مدارکی که نشان دهنده فراغت ازتحصیل باشد دانشجویان ترم آخر که می بایست تا تاریخ 31/6/94 فارغ التحصیل شوند از دانشگاه محل تحصیل گواهی دال بر فراغت ازتحصیل تا تاریخ تعیین شده ارائه نمایند. بدیهی است در صورت عدم فراغت تا 31/6/94 از ثبت نام و ادامه تحصیل جلوگیری به عمل آمده و مراتب به مرکز سنجش پزشکی اعلام خواهد شد.

4- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان باشد.

5- اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت ازطرح نیروی انسانی برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ، پرستاری ، اتاق عمل ، هوشبری ، رادیولوژی ، علوم آزمایشگاهی که :

الف- قبل از تاریخ 1/11/92 فارغ التحصیل شده اند.

ب : بین بازه زمانی 1/11/92لغایت 22/3/93 فارغ التحصیل شده ودرآزمون 93 شرکت نموده اند.

6-پذیرفته شدگان رشته پرستاری مراقبتهای ویژه مدارک و مستندات 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی و بعد از فراغت از تحصیل را ارائه نمایند.

ج- گذراندن طرح نیروی انسانی همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مجاز نمی باشد.

7-خیلی مهم : براساس آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوبه جلسه 43 مورخ 18/5/89 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته تمام وقت می باشد بنابراین هرگونه اشتغال غیراز تحصیل برای دانشجو ممنوع است. لذا پذیرفته شدگان شاغل باید موافقت کتبی و بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسئول سازمان محل خدمت خود مبنی بر ثبت نام و ادامه تحصیل دریافت و در زمان ثبت نام حضوری ارائه نمایند.

-حکم مرخصی بدون حقوق، استحقاقی و یا ماموریت آموزشی

9-آخرین حکم کارگزینی برای پذیرفته شدگان شاغل

ب : سهمیه رزمندگان

1-کلیه مدارک مورد نیازدر بند الف

2-اصل و کپی مدرک نشان دهنده استفاده از سهمیه رزمندگان

ج-سهمیه استعدادهای درخشان با آزمون ورودی و یا بدون آزمون ورودی یا نمونه کشوری

1-کلیه مدارک مورد نیاز دربند الف

2-اصل مدرک تایید رتبه براساس آیین نامه استعدادهای درخشان از دانشگاه محل تحصیل داوطلب

* پذیرفته شدگان سهمیه استعداد درخشان نیازی به ارائه مدرک طرح ندارند.

د-پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد

1-کلیه مدارک بندهای الف ب یا ج بر حسب سهمیه

2-ارائه نامه رسمی مبنی بر تسویه حساب مالی ازامور مالی پردیس خودگردان دانشگاه*

*پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد جهت اطلاع از میزان شهریه وانجام امور مالی خود  باشماره 38395885 - 083آقای نجفی تماس بگیرند.

بدیهی است ثبت نام حضوری این پذیرفته شدگان با ارائه نامه رسمی مبنی بر تسویه حساب مالی صورت خواهد گرفت.

تمامی پذیرفته شدگان از فرم های ذیل کپی تهیه نموده و پس از تکمیل در زمان ثبت نام حضوری ارائه نمایید.

1- فرم تعهد شماره 1

فرم شماره 1فرم شماره 1

2-فرم تعهد شماره 2

فرم شماره 2فرم شماره 2

3-فرم شماره عدم مغایرت مدارک ارائه شده

فرم شماره 3فرم شماره 3

4-فرم شماره فرم تعهد عدم اشتغال به کار

فرم شماره 4فرم شماره 4

5-فرم شماره 5-درخواست تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات کارشناسی

فرم شماره 5فرم شماره 5

6-فرم شماره 6 گزینش در 2 نسخه تکمیل شود.

فرم های گزینشفرم های گزینش

7-فرم اطلاعات ثبت نام ( سماء)
ثبت نام 2

فرم اطلاعات سمافرم اطلاعات سما