فراخوان جذب هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای اهداف آموزشی و پژوهشی و نیز تکمیل کادر هیات علمی خود از بین دارندگان مدارک تخصص و فوق تخصص رشته های بالینیPh.D و کارشناسی ارشد رشته های علوم پایه پزشکی، داروسازی، پیراپزشکی و بهداشت که متعهد خدمت به وزارت متبوع می باشند تعدادی را جذب می نماید.

دانشگاه پس از بررسی مدارک و طی مراحل اداری( مصاحبه علمی ، گزینش و ...) تسهیلاتی از قبیل ودیعه مسکن و سایر خدمات رفاهی را در اختیار متقاضیان قرار خواهد داد.

علاقمنمدان می توانند تقاضای خود را بهمراه رزومه کامل علمی و پژوهشی خود و نیز فتوکپی شناسنامه و کارت ملی، مدارک تحصیلی، نشانی و شماره تلفن حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ انتشار آگهی به نشانی کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی، ساختمان شماره2 دانشگاه علوم پزشکی (کدپستی73159- 67146) طبقه سوم - معاونت آموزشی -واحد امور هیات علمی ارسال نمایند.

<<آخرین مهلت ارسال مدارک تا پایان آذرماه 1394 >>