تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تهران امضاء شد

این تفاهم نامه در زمینه های برگزاری کارگاه های بار بیماری ها ، انتشار مقالات مشترک ، برگزاری های کارگاه population در سال ، برگزاری سالانه یا دو سالانه سمینار ملی یا بین المللی باربیماری ها ، اجرای همایش ها و طرح های تحقیقاتی با استفاده از سامانه هوشمند پرسشگری ، استقرار نظام مراقبت بیماری های غیر واگیر، همکاری در تألیف و انتشار کتب و نشریات علمی - پژوهشی و همکاری در انجام پایان نامه ی حداقل ۵ دانشجوی ارشد و دکترا، به امضاء دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکتر فرشاد فرزادفر رئیس مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید.

موارد دیگری همچون طراحی نرم افزارهای جامع مورد نظر دانشگاه توسط مرکز ، گسترش فعالیت های دانش بنیان ، تامین منابع سخت افزاری به منظور اجرای پروژه های نرم افزاری طراحی و تولید دستگاه های هوشمند مرتبط با حوزه سلامت و ... از جمله زمینه های همکاری در این تفاهم نامه است.

تفاهم نامه همکاری بیماری های غیرواگیر