اخبار

آمادگی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جهت دوره دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی مثبت ارزیابی شد

آمادگی دانشکده  تغذیه و صنایع غذایی جهت دوره دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی مثبت ارزیابی شد

در روز چهارشنبه مورخ 97/10/5 آقایان دکتر حسینی (رئیس انستیتو تغذیه و دبیر محترم هیات ممتحنه و ارزشیابی علوم تغذیه و صنایع غذایی) به همراه آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان، عضو محترم هیأت ممتحنه، از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید نمودند. آقای دکتر حسینی هدف از این سفر را پایش دوره های کارشناسی ارشد در حال اجرا در دانشکده و نیز ارزیابی امکانات و توانمندیهای سخت افزاری و نرم افزاری جهت تاسیس و راه اندازی دوره دکتری Ph.D   بهداشت و ایمنی مواد غذایی اعلام نمودند. پس از بازدید فضای فیزیکی و تجهیزات و ارائه توانمندیها و مصاحبه با دانشجویان و دانشکده، جلسه جمع بندی در حضور معاونت محترم آموزش دانشگاه برگزار گردید.تیم ارزیاب وزارت متبوع، امکانات و آمادگی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی را جهت اجرای دوره دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی مثبت ارزیابی کرده و موافقت اولیه خود را نیز ابراز نمودند. معاونت محترم آموزشی نیز آمادگی دانشگاه جهت جذب نیروی هیأت علمی لازم و خرید تجهیزات لازم جهت برگزاری کیفی تر دوره مذکور را اعلام نمودند

 

۹ دی ۱۳۹۷ ۱۳:۱۱

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید