صبور حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی منصوب شد/تقدیر از پویان احمدی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، صبور حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی منصوب شد.

حسینی که متولد سال 1358 در شهرستان پاوه می باشد،دارای مدرک کارشناسی ارشد پرستاری است.

از سوابق مدیریتی وی می توان به مدیریت بیمارستان قدس پاوه ، مسئول حراست شبکه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه اشاره کرد.

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه همچنین با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات پویان احمدی که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد:

جناب آقای پویان احمدی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رئیس دانشگاه