نشست مشترک دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با نمایندگان معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان با هدف افزایش همکاری و مشارکت در حوزه فعالیتهای اجتماعی و برنامه های آموزشی یکشنبه پنجم خرداد ماه 98 برگزار شد.

این نشست با هدف توسعه مشارکت در برنامه های اجتماعی محور از جمله برنامه های آموزشی در حوزه سلامت ویژه  روانشناسان ، مشاوران و مددکاران تحت امر ناجا در قالب TOTتشکیل شد.

دراین جلسه دکتر رضایی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت از همکاری ها ومشارکت های سازنده معاونت اجتماعی نیروی انتظامی با دانشگاه علوم پزشکی تقدیر به عمل آورد.

وی با تاکید برتفاهم نامه منعقده موجود ما بین وزارت بهداشت، درمان واموزش پزشکی ونیروی انتظامی کشور به لزوم ادامه همکاری در زمینه های مورد نیاز بر اساس تفاهم نامه مذکور را یادآوری نمود.

دکتر رضایی افزود از ظرفیت کانون ها ی سلامت محله و مجامع شهرستان و همچنین سند جامع سلامت استانی به منظورشناسایی و پیگیری آسیب های اولویت دار مناطق مختلف استان بهره گیری شود.

در خاتمه سرگرد کرمی ضمن ابراز خرسندی از تعاملات با دانشگاه از همکاران دعوت کردند از مجموعه ای معاونت اجتماعی بازدید داشته باشند ودر جهت کاهش آسیبهای اجتماعی ارتباطات موثرتری(اجرایی - پژوهشی ) برقرار نمایند.