اولین همراه سرای غرب کشور در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی افتتاح شد

اولین همراه سرای غرب کشور به نام زنده یاد مرحوم عزیز شکری با حضور امام جمعه کرمانشاه در بیمارستان تخصصی کودکان دکتر محمد کرمانشاهی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی امروز بیست و نهم خردادماه در این آیین گفت:این بیمارستان در سال ۱۳۹۰ افتتاح شده که دارای ۱۲ بخش و ۱۴۰ تخت فعال است که به کودکان بیمار ارائه خدمت می کند.

دکتر فریبا ویسی گفت: در سال ۹۷ بیش از ۱۳۷ هزار مراجعه به اورژانس صورت گرفته و ضریب اشغال  تخت در این مرکز ۸۰ درصد می باشد.

وی حضور خیرین در کنار بیمارستان را مایه آرامش هرچه بیشتر کودکان بیمار و همراهان آنان دانست.

همچنین در این مراسم مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت ۱۰سال است که در کرمانشاه شروع به کار نموده است گفت:تفاهم نامه های متعددی برای ساخت خانه های بهداشت، مراکز جامع سلامت ، مراکز فوریتهای پزشکی با خیرین از اقصی نقاط کشور امضا شده است و مجمع در بازسازی مناطق سیل زده گلستان ، لرستان و خوزستان هم حضور دارد.

شهبازی افزود: خیرین استان کرمانشاه همکاری گسترده ای در رفع محرومیت های حوزه سلامت در استان دارند.

طی این آیین مهندس جهانبخش شکری خیّر کرمانشاهی نیز با بیان اینکه مشاهده وضعیت همراهان بیماران نیاز به این مرکز را برای ما عیان کرد گفت:انجام امر خیر برکت می آورد و باعث شادی آفرینی می شود.
وی درپایان از همراهی ریاست دانشگاه و بیمارستان دکتر کرمانشاهی در انجام هرچه سریعتر پروژه تقدیرکرد.

گفتنی است این ساختمان در چهار طبقه و زیربنای  ۷۰۰ متر با هزینه ای بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال ساخته شده است.

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ ۱۷:۲۱