یک واحد غیر مجاز ساندویچ سرد در کرمانشاه پلمب شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از پلمب یک واحد غیر مجاز ساندویچ سرد در کرمانشاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مستوفی گفت:کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در قالب گشت مشترک به همراه کارشناسان اداره تعزیرات حکومتی کرمانشاه پس از اخذ حکم از مراجع قضایی اقدام به بازرسی از یک واحد تولیدی ساندویچ سرد که به صورت زیرزمینی و غیرمجاز فعالیت می کرد نمودند.

وی اظهار داشت:در این بازدید مقدار قابل توجهی ساندویچ تولید شده که بر روی آنها برچسب تقلبی درج شده بود کشف و پس از طی مراحل قانونی معدوم شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه افزود:این واحد تولیدی توسط کارشناسان این مدیریت پلمب و پرونده آن برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع شد.

دکتر مستوفی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مورد مشکوک در زمینه تولید مواد غذایی بدون مجوز، مراتب را از طریق شماره تلفن واحد شکایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذاو دارو (37106232 ) اطلاع دهند.

۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ۰۰:۵۳