توصیه های بهداشتی معاونت بهداشتی استان کرمانشاه برای ذبح دام در عید قربان
✔دام را از میادین تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی خریداری نمایید.
✔ترجیحاکشتار دام را در کشتارگاه های تحت پوشش ادارات دامپزشکی انجام دهید.
✔از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید. درغیر اینصورت خطر انتقال عامل بیماری به ذابحین در صورت ابتلا به بیماری در دام و ویا عدم رعایت بهداشت فردی وجود دارد.
✔در هنگام ذبح وقطعه قطعه کردن گوشت از وسایل حفاظت فردی شامل دستکش ، وپوش و پیش بند ، ماسک ، عینک و... استفاده نمایند
✔گوشت وسایر امعاء واحشاء آن (دل وجگرو...) را قبل ازمصرف به مدت 24ساعت دردمای 4-0 درجه یخچال نگهداری نمایید.
✔از مصرف جگر و سایر امعاء واحشاء گوشت دام که فاقد مجوزهای دامپزشکی می باشند جدا" پرهیز نمایید.
✔ابزار و تجهیزات استفاده شده در هنگام خرد کردن گوشت را با آب داغ و شوینده مناسب شستشو نمایید.
✔از قرار دادن چاقویی که جهت برش گوشت و احشاء دام استفاده شده در دهان بپرهیزید.
✔از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می نمایند و مورد تایید دامپزشکی نمی باشند خرید ننمایید.
✔در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 1512 دامپزشکی یا سامانه 190 بهداشت تماس حاصل نمایید.