جلسه هماهنگی درون بخشی و برون بخشی به مناسبت هفته سلامت سالمندان برگزارشد

جلسه هماهنگی درون بخشی و برون بخش به مناسبت هفته سلامت سالمندان سوم لغایت نهم مهر ماه در تاریخ بیست ونهم شهریور ماه با حضور نمایندگان سازمان­ های مرتبط، سازمان های مردم نهاد و مدیران و کارشناسان گروه های ستادی معاونت های درمان، بهداشت و ... برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بیان اهمیت سلامت سالمندان، پیشنهاداتی در خصوص محور اصلی فعالیت ها در هر یک از روزهای هفته ملی سلامت سالمندان به منظور ارتقاء اهداف برنامه ارائه شد.

در این نشست دکتر رضایی رییس اداره تامین و ارتقای سلامت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی دانشگاه ضمن اشاره به توزیع گروه های جمعیتی هرم سنی جمعیت کشور در طی سه دهه اخیر به چگونگی روند  رشد جمعیت سالمندی در ایران و جهان پرداختند.

در ادامه با اشاره به موضوع عدالت در سلامت به اهمیت مراقبت ها درسالمندی و ضرورت اجرای برنامه های آموزشی، سرویس های حمایتی و خدماتی ویژه سالمندی تاکید کردند.

همچنین مقرر گردید فعالیت های این هفته با مشارکت فعالانه کلیه ادارات، سازمان های مردم نهاد و گروه های ستادی برگزار گردد.

متن شعار و روزشمار هفته جهانی سالمند به صورت مشترک با دستگاهها و سازمان های مرتبط به شرح ذیل می باشد.

"فرصت های برابر برای تمام سنین"

عناوین روزهای هفته:

چهارشنبه 3/7/1398: (روز سالمند، سلامت و سبک زندگی سالم)

پنج شنبه 4/7/1398: (روز سالمند و همبستگی در بستر خانواده و جامعه)

جمعه 5/7/1398: (روز سالمند، سنت های دیرین فرهنگی، دینی و تکریم منزلت آنان)

شنبه 6/7/1398: (روز سالمند، رفاه اجتماعی و محیط توانمند ساز)

یکشنبه 7/7/1398: (روز سالمند، عدالت، حقوق شهروندی و حمایت های قانونی)

دوشنبه 8/7/1398: (روز سالمندی فعال و مشارکت اجتماعی)

سه شنبه 9/7/1398: (روز سالمند و سازمان های مردم نهاد)