برگزاری آزمون دکتری تخصصی (PH.D) در رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت

برگزاری آزمون دکتری تخصصی (PH.D) در روز پنج شنبه 1392/08/16در رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت همزمان با 8 دانشگاه دیگر

برگزاری آزمون ورودی  دکتری تخصصی (PH.D) در رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت  طب سنتی، مواد دندانی سلامت دهانی و دندان پزشکی اجتماعی سال تحصیلی 92-93 با حضور 309 نفر داوطلب در روز پنجشنبه مورخ 92/08/16 بطور همزمان با 8 دانشگاه دیگر ( علوم پزشکی شیراز، اصفهان ، تبریز، مشهد، اهواز، شهید بهشتی، ایران، وکرمان) در محل سالن ورزشی شهدای دانشگاه برگزار گردید.

دراین آزمون داوطلبان در 46 رشته امتحانی با یکدیگر به رقابت پرداختند. مدت زمان برگزاری این آزمون در دو رشته 100 دقیقه و در سایر رشته 150 دقیقه بدوه است.

زمان اعلام کلید سوالات 92/08/21 و از طریق سایت سنجش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir  می باشد

آخرین مهلت اعتراض به سوالات آزمون فقط بصورت اینترنتی و تا ساعت 16 روز 92/08/24 می باشد و اسامی مرحله اول ( 2 برابر ظرفیت) در تاریخ 92/09/24 از طریق سایت سنجش اعلام خواهد شد