همزمان با کشور اولین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علو پزشکی کر مانشاه بر گزار گردید.

همزمان با کشور اولین  دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علو پزشکی کر مانشاه بر گزار گردید.

اولین  دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی در محل مرکز مهارت های بالینی  مرحوم دکتر عزت الله صادقی برگزار گردید .در این آزمون دانشجویان واجد شرایط  از دانشگاه های کرمانشاه و ایلام  بصورت هماهنگ  دردانشگاه های منتخب سراسر کشور برگزار شد، شرکت نمودند.در این آزمون اعضای محترم هیات علمی دانشگاه های کرمانشاه و ایلام با حضور پر رنگ و فعال  در 15 ایستگاه عملی  با تکنیک OSCE  از دانشجویان  آزمون  بعمل آورند، وشایان ذکر است  در خلال این  آزمون جلسه هم اندیشی بین اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ایلام در خصوص چگونگی برگزاری و ارتقا سطح علمی دانشجویان در اینگونه آزمون ها  انجام پذیرفت .

آزمون صلاحیت بالینی
آزمون