مراسم تودیع سرکار خانم دکتر شکوهی نیا رئیس اداره آموزشهای مداوم دانشگاه باحضور معاون محترم آموزشی

مراسم تودیع  سرکار خانم دکتر شکوهی نیا رئیس اداره آموزشهای مداوم دانشگاه باحضور معاون محترم آموزشی

مراسم تودیع  سرکار خانم دکتر شکوهی نیا رئیس اداره آموزشهای مداوم دانشگاه باحضور معاون محترم آموزشی،نماینده سایر معاونتها،روسای محترم دانشگاهها وهمچنین پرسنل معاونت آموزشی برگزار شد.در این مراسم ضمن تشکر وقدر دانی از ایشان عملکرد سال 1394آموزش مداوم ارائه گردید.در مراسم مذکور همچنین جناب آقای دکتر حسام الدین نظری به عنوان رئیس جدید معرفی شد.

رییس اداره آموزش مداوم دانشگاه؛ دکتر یلدا شکوهی نیا به بهانه هفته آموزش گزارشی از عمکرد اداره آموزش مداوم در سال گذشته ارائه می گردد.

اداره آموزش مداوم یکی از اداره های معاونت آموزشی می باشد که عهده دار برنامه ریزی و برگزاری برنامه های بازآموزی جهت فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی است و با بهره گیری از توانمندی اساتید دانشگاه و دعوت از اساتید خارج از استان و حتی کشور و با تلاش بی نظیر پرسنل این واحد توانسته است در سال گذشته به موفقیتهایی دست یابد:

1)     همکاری در برگزای سمینارها و کنگره های استان همچون کنگره ارتقای سلامت، اولین سمینار
 شیمی دارویی در ایران، کنگره رتین، و همچون اولین همایش منطقه ای طب و ایثار با 500 نفر شرکت کننده از پنج استان غربی که مورد آخر به طور کامل توسط این اداره برگزار گردید.

جلب اطمینان معاونتهای مختلف برای برگزاری برنامه های آموزشی این مراکز همچون

2) برگزاری برنامه های آموزشی معاونت بهداشتی (روز سرطان، آنفولانزا، روز ایدز، سل و ... ) .

3) برگزاری برنامه های آموزشی معاونت درمان با هدف جلوگیری از موازی کاری، صرفه جویی در منابع و افزایش تعداد شرکت کنندگان .

4) استفاده بیشتر از روشهای فراگیر محور درتدریس برنامه ها همچون برگزاری کارگاهها و grand case report که مورد آخر با موضوع معرفی کیس هاس انکولوژی و خون کل ظرفیت پرشده و حدود 40 نفر شرکت کننده مازاد بدون اخذ امتیاز صرفاً برای استفاده از برنامه حضور یافتند.

5) برگزاری برنامه مدون طب کار در پنج روز پس از 8 سال (لازم به ذکر است که این برنامه برای پزشکان شاغل در کارخانجات اجباری است که مشمولین مجبور بودند به استانهای دیگر برای گذراندن آن مراجعه کنند) .

6) افزایش چمشگیر برنامه های بین گروهی که با لطف و همکاری همه اساتید دانشگاه حاصل شد و موجبات همکاریهای بین رشته ای و تضارب اندیشه های مختلف را فراهم آورد. از برنامه های موفق این دسته می توان به اولین کنفرانس سکس تراپی ، کنفرانس مکملهای ورزشی و کنفرانس ضایعات پوستی اشاره کرد.

7) ارائه برنامه توسط گروههایی که به عنوان گروه کم کار شناحته می شدند حائز اهمیت است .

8) ارائه برنامه ها برای گروههای مشمول که تا حال برنامه نداشته مثل گفتار درمانی و فیزیوتراپی، علوم آزمایشگاهی و کاردرمانی قابل ذکر است .

9) در این میان دعوت از اساتید خارج از کشور به همت اساتید محترم دانشگاه در برنامه هایی همچون سمینار 7 روزه درد و سمینار تازه های رادیولوژی گامی در جهت بین المللی سازی آموزش مداوم بود.

10) اطلاع رسانی به مشمولین در خصوص آئین نامه ها، حقوقشان، در اختیار گذاشتن فایل سخنرانیها با راه اندازی زیر پورتال اختصاصی CME ، کانال تلگرام و تهیه و توزیع پمفلت ها و فلوچارتها در معاونتها ارتقاء چمشگیری یافت.

11) افزایش مستندسازی با تهیه چک لیستها، فرم های نظرخواهی، جذب پژوهشگر آموزشی، فعالسازی کمیته های تخصصی و تصویب شیوه نامه های حق الزحمه اساتید صورت گرفت.

12) افزایش 20% برنامه ها و افزایش 300 درصدی درآمد از افتخارات اداره است که بدون تلاش کارمندان خدوم آن و حمایت اساتید دانشگاه میسر نمی شد.

13) جذب سرمایه خارج از دانشگاه در قالب اسپانسری برنامه ها در تاسیس هزینه پذیرایی ها و انجام تعمیرات داخلی اداره و خرید تجهیزات آموزشی به مبلغ بیش از 40 میلیون تومان اتفاق افتاد.