درجلسه ای که با حضور دکتر لاریجانی و خانم دکتر پاسالار،دانشجویان برتر المپیادی و استعداد درخشان به بیان نظرات خود پرداختند.

درجلسه ای که  با حضور دکتر لاریجانی و خانم دکتر پاسالار،دانشجویان  برتر المپیادی و استعداد درخشان به بیان نظرات خود پرداختند.
روز پنج شنبه 6خرداد95 دانشجویان برتر المپیاد علمی و استعداد درخشان دانشگاه درجلسه ای با حضور دکتر لاریجانی –معاون آموزش وزارت بهداشت– و خانم دکتر پروین پاسالار-مدیر استعدادهای درخشان و دبیر اجرایی المپیاد علمی وزارت– و جمعی از مدیران ومسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور یافتند.