مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی(Ph.D) سال ١٣٩٦-٩٥ در روز پنجشنبه ١١شهریور ماه در دانشگاه برگزار گردید

اعضای هیات علمی دانشگاه های کلان منطقه ٣ آمایش وهمچنین اعضای هیات علمی دو گروه بیوشیمی بالینی و علوم تشریح به عنوان تیم مصاحبه کننده حضور داشتند. در این آزمون تعداد ٤٧ نفر پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون به رقابت پرداختند تا در نهایت از هر رشته ٣نفر برگزیده به عنوان پذیرفته شدگان نهایی مشخص گردند. لازم به ذکر است معاونت آموزشی دانشگاه برای اولین بار آزمون مصاحبه دکترای تخصصی در کلان مناطق آمایشی برگزار گردید.

مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی(Ph.D) سال ٩٦-٩٥ در روز پنجشنبه ١١شهریور ماه در دانشگاه برگزار گردید. در این آزمون نمایندگان هیات بورد وزارت بهداشت،

ق
ف