در روز
چهارشنبه مورخ 97/10/5 آقایان دکتر حسینی (رئیس انستیتو تغذیه و دبیر محترم هیات
ممتحنه و ارزشیابی علوم تغذیه و صنایع غذایی) به همراه آقای دکتر امیرمحمد
مرتضویان، عضو محترم هیأت ممتحنه، از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشکده علوم
تغذیه و صنایع غذایی بازدید نمودند. آقای دکتر حسینی هدف از این سفر را پایش دوره
های کارشناسی ارشد در حال اجرا در دانشکده و نیز ارزیابی امکانات و توانمندیهای
سخت افزاری و نرم افزاری جهت تاسیس و راه اندازی دوره دکتری Ph.D بهداشت و ایمنی مواد غذایی اعلام
نمودند. پس از بازدید فضای فیزیکی و تجهیزات و ارائه توانمندیها و مصاحبه با
دانشجویان و دانشکده، جلسه جمع بندی در حضور معاونت محترم آموزش دانشگاه برگزار
گردید.تیم ارزیاب وزارت متبوع، امکانات و آمادگی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی را
جهت اجرای دوره دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی مثبت ارزیابی کرده و موافقت
اولیه خود را نیز ابراز نمودند. معاونت محترم آموزشی نیز آمادگی دانشگاه جهت جذب
نیروی هیأت علمی لازم و خرید تجهیزات لازم جهت برگزاری کیفی تر دوره مذکور را
اعلام نمودند