افتتاحیه واحد آموزش الکترونیکی دانشگاه (e-learning )

27 مهرماه آموزش الکترونیکی دانشگاه با حضور هیئت محترم رئیسه در سالن مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی رسماً شروع به کار خواهد کرد.

حسب دستور ریاست محترم دانشگاه و تلاشهای فراوان اعضای کمیته e-learning به ریاست معاونت محترم آموزشی، مسئولین و کارشناسان حوزه های معاونت آموزشی و اداره آمار و فناوری اطلاعات؛ واحد e-learning مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود. در همین راستا سه شنبه 27 مهرماه جلسه هفتگی هیئت محترم رئیسه دانشگاه در سالن اجتماعات EDC برگزار میگردد و در این جلسه اولین کلاس آموزش مجازی توسط مدیر اداره فناوری و اطلاعات دانشگاه و همچنین مسئول واحد e-learning  ارائه خواهد شد تا به حول و قوه الهی سرآغازی برای برگزاری وسیع آموزش الکترونیکی و دوره های مجازی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد.

مرکز توسعه