اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال تحصیلی 99-98

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان ، به اطلاع می رساند ثبت نام به صورت حضوری به شرح ذیل و تا تاریخ 1398/08/12 انجام می شود:

پذیرفته شدگان جهت ثبت نام حضوری با همراه داشتن اصل وکپی مدارک  و همچنین فرمهای تکمیل شده به واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی کرمانشاه بلوار شهید بهشتی – روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی – طبقه دوم مراجعه نمایند.

توجه : عدم مراجعه پذیرفته شدگان حداکثر تا تاریخ پایان ثبت نام دانشگاه  به منزله انصراف می باشد.

ب-مدارک مورد نیاز ثبت نام حضوری

1-6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

2- اصل و 2 سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

3- اصل و 2 سری کپی از کارت پایان خدمت ،معافیت دائم یا هر مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد

4-اصل و کپی  دانشنامه کارشناسی یا هر مدرکی که نشان دهنده فراغت ازتحصیل مقطع قبلی باشد

5-گواهی سابقه 2سال کار بالینی با مدرک کارشناسی برای پذیرفته شدگان رشته پرستاری مراقبتهای ویژه و رشته پرستاری اورژانس

6- اصل گواهی سهمیه رزمندگان، وایثار گران

7-نامه موافقت  با ادامه تحصیل بدون قید وشرط از بالاترین مقام مسئول سازمان محل خدمت

8-نامه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان (برای فارغ التحصیلان دانشگاههای علوم پزشکی)

9- ارائه نامه رسمی مبنی بر تسویه حساب مالی از واحد مالی پردیس خودگردان دانشگاه (واقع در ساختمان شماره 1 دانشگاه) برای پذیرفته شدگان (با پرداخت شهریه)

**بدیهی است ثبت نام حضوری این پذیرفته شدگان با ارائه نامه رسمی مبنی بر تسویه حساب مالی صورت خواهد گرفت.

10-تکمیل وارائه فرمهای ذیل:

- فرم تعهد شماره 1

- فرم تعهد شماره 2

فرم شماره 3  عدم مغایرت مدارک ارائه شده

- فرم شماره 4  فرم تعهد عدم اشتغال به کار

- فرم گزینش در 2 نسخه تکمیل شود.

- فرم اطلاعات ثبت نام ( سماء)

نکات مهم :

1-گذراندن طرح نیروی انسانی همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مجاز نمی باشد.

2 - پذیرفته شدگان شاغل باید موافقت کتبی و بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسئول سازمان محل خدمت خود مبنی بر ثبت نام و ادامه تحصیل دریافت و در زمان ثبت نام حضوری ارائه نمایند.

3-عدم مراجعه وثبت نام به منزله انصراف بوده واعتراضی در این مورد پذیرفته نمی باشد.