مراسم تقدیر از اساتید و فعالان المپیاد علمی، آموزشی و مبتکران درسنامه آداب پزشکی برگزار شد.

💠دکتر بابک ایزدی:🔻🔻
🔹برگزاری المپیاد و تشویق دانشجویان به شرکت در آن نقش مهمی در ترویج رقابت سالم علمی دارد.
🔹درسنامه آداب پزشکی به همت اساتید و پیشکسوتان دانشگاه تهیه شده و به تایید معاونت آموزشی وزارت بهداشت نیز رسیده است.
🔹به دنبال تربیت مدرس آداب پزشکی هستیم.

💠دکتر حبیب اله خزایی:🔻🔻

🔸این جمع برای تقدیر از انجام دو پروژه بزرگ در دانشگاه تشکیل شده است.
🔸اول تدوین درسنامه آداب پزشکی در دانشگاه و تایید آن در وزارتخانه که هم برای دانشگاه و هم برای کلان منطقه سوم آموزشی کشور افتخاری بزرگ است و دوم تقدیر از فعالان دوازدهمین المپیاد علمی آموزشی دانشگاه که در کشور افتخار آفریدند.
🔸از جانب ریاست دانشگاه و مجموعه هیات رییسه از افتخار آفرینی شما تقدیر می کنیم.

💠دکتر علی الماسی:🔻🔻
🔹پشتیبانی قوی و حمایت های دکتر ایزدی و مجموعه دانشگاه دستاوردهای مطلوبی داشته است.
🔹باید زمینه آشنایی بیش از پیش دانشجویان با علایقشان فراهم شود و شرکت در المپیادها نقش مهمی در این زمینه دارد.
🔹دانشجویان شرکت کننده در این رویدادها با افق های جدید علمی و نوآوری ها آشنا می شوند.
🔹خلا مباحث معنوی در دنیای امروز به شدت احساس می شود و تهیه درسنامه اخلاق و آداب پزشکی نشان دهنده اهتمام دانشگاه به این مسایل است.

💠حجت الاسلام جواد نجفی افشار:🔻🔻
🔸اساتید نقش مهمی در شکوفایی علمی و اخلاقی دانشجویان دارند.
🔸فرصت معلمی نصیب هر کس نمیشود و افتخاری بزرگ است که باید قدردان آن باشیم.

📛گفتنی است دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در دوازدهمین المپیاد علمی و آموزشی کشور صاحب ۵ مدال نقره ، ۴ مدال برنز و ۳ لوح افتخار شدند.

✔۸ دی ۹۸