شانزدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

شرکت کننده گرامی  شانزدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نظر به اینکه بررسی علمی شرکت کنندگان فراخوان در این دانشگاه در دو بخش زیر صورت می پذیرد:

1- بررسی مستندات علمی که در سایت وزارتخانه بارگذاری شده

2- مصاحبه علمی بصورت حضوری .

* خواهشمند است تصویر کلیه مستندات بارگذاری شده در سایت وزارتخانه را مطابق فرم امتیاز بندی علمی که در لینکهای ذیل آمده تهیه وحداکثر تا تاریخ 15/2/99  به آدرس این دانشگاه ارسال فرمایید .

* نکات قابل توجه

1-     فرم امتیاز بندی علمی آموزشی

2-     فرم امتیاز بندی علمی پژوهشی

3-     پرسشنامه مشخصات فردی

لطفا پس از تکمیل همراه سایر مستندات به این دبیر خانه ارسال کنید .

4-     ارسال تصویر تمام صفحات شناسنامه  و کارت ملی

5-     ارسال 6 قطعه عکس 4*3

6-     ارسال اصل مدارک استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگران و رزمندگان و بنیادملی نخبگان .

7-     متقاضیانی که نقص مدرک داشتند و موفق به ثبت در سامانه وزارتخانه نشده اند مدرک مورد نظر را همراه سایرمستندات به این دبیر خانه ارسال کنند ،در صورت عدم ارسال موارد نقص ،  پرونده از دستور کار این دانشگاه  خارج می گردد .

8-     در صورتیکه قصد انصراف از فراخوان این دانشگاه را دارید انصراف خودرا مکتوب به این دانشگاه اعلام کنید .

*مراحل بررسی  پرونده های فراخوان

مرحله  اول : بررسی مستندات متقاضیان از طریق سامانه وزارتخانه  توسط کاربر دانشگاه و تایید مدارک پذیرفته شدگان .

مرحله دوم : بررسی مستندات  پرونده بر اساس فرم امتیاز بندی  علمی وزارتخانه توسط کار گروه های علمی دانشکده ها .

مرحله سوم  : مصاحبه حضوری از متقاضیان توسط کار گروه های علمی دانشکده ها  واعلام امتیاز های علمی بر اساس اولویت به هیات اجرایی جذب .

مرحله  چهارم : بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان که از نظر علمی بالاترین امتیاز راکسب کرده اند  .

مرحله  پنجم : اعلام لیست تایید شدگان نهایی توسط دانشگاه.

مرحله ششم : ارسال پرونده پذیرفته شدگان نهایی  به وزارتخانه برای تایید .

آدرس : کرمانشاه بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طبقه سوم حوزه معاونت آموزشی اتاق شماره 17 دبیرخانه هیات اجرایی جذب اساتید هیات علمی . کدپستی 6714673159

شماره تماس : 38363002-083