درخواست معاونت محترم آموزش دانشگاه در خصوص راه اندازی دانشکده توانبخشی

⭕️ دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه :

🔸خیرمقدم به معاون محترم آموزشی وزارتخانه انشاءاله که حضور ایشان و همراهانشون منشا خیر برای مجموعه ی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شود.

🔸استان کرمانشاه قطبیت  غرب کشور را دارد و از استانهای همجوار به کرمانشاه جهت درمان مراجعه می کنند علاوه برآن یک دهه ی اخیر ارتباط با کردستان عراق  و بحث توریسم درمانی اهمیت زیادی پیدا کرده است و با وجود 2 هزار معلول و 2500 بیمار MS  نیاز جدی به نیروهای تخصصی بومی در حیطه های توانبخشی وجوددارد.

🔸 3 سال قبل اولین نامه ی رسمی تاسیس دانشکده ی توانبخشی به وزارتخانه ارسال شد وپس از طی پیچ وخم های مختلف  مجوز تاسیس دانشکده ی توانبخشی در کرمانشاه اخذ شد .

🔸رشته های مورد موافقت برای تاسیس دانشکده ی توانبخشی 3رشته ی فیزیوتراپی ، کاردرمانی و گفتاردرمانی است

🔸برای تاسیس دانشکده ی توانبخشی سرمایه گذاریهای مختلفی درحوزه های  فضای فیزیکی ، نیروی انسانی و تجهیزات صورت گرفته و انشاءاله شاهد پذیرش دانشجو ازاول مهرماه باشیم.