نشست شورای دانشگاه با حضور دکتر حق دوست

⭕️ دکتر نجفی معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :

🔸 گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با داشتن 6 عضو هیات علمی و یک عضو مدعو و فارغ التحصیل 3 دوره ی ارشد اپیدمیولوژی متقاضی راه اندازی دوره ی دکترای اپیدمیولوژی میباشد.
🔸 دراین دانشگاه علاوه بر کوهورت روانسر مراکزی چون مرکز کارآزمایی بالینی ، مرکز سیستماتیک و ثبت بیماریهای متعدد راه اندازی شده که می تواند پشتوانه ی راه اندازی دوره ی دکترای اپیدمیولوژی دراین دانشگاه باشد.

⭕️ دکتر جلالی عضو هیئت علمی  دانشکده ی پرستاری مامایی :

🔸 دانشکده ی پرستاری مامایی بیش ازنیم قرن دراستان  فعالیت دارد و در طول این مدت افتخارات فراوانی کسب کرده است .
🔸 درسال 1398 موفق به کسب رتبه ی اول پرستاری در کشور شدیم .

⭕️ دکتر صادقی رئیس دانشکده ی علوم تغذیه و صنایع غذایی :

🔸 دانشکده ی تغذیه از نوپاترین دانشکده های کرمانشاست که در سال 1396 فعالیت خودش رو با 3 عضو هیئت علمی آغاز کرد  ودرحال حاضر 13 عضو هیئت علمی دارد.

🔸 چشم انداز دانشکده این است در 5سال آینده بزرگترین دانشکده ی تغذیه درغرب کشور و برترین درسطح کشور شود که باهمت همه ی اساتید به این مهم دست می یابیم.

⭕️ دکتر صیاد رئیس دانشکده ی پزشکی :

🔸 ازحدود 50 دانشکده فقط 7 دانشکده گواهی تایید صلاحیت دوره ی پزشکی عمومی به مدت 2سال دریافت کرده است که دانشکده ی کرمانشاه جزء این 7 دانشکده است .
🔸در دانشکده ی کرمانشاه 1600 دانشجو مشغول تحصیل هستند و بیش از 160 نفرازآنها دانشجوی بین الملل هستند که آمار قابل قبولی درسطح کشور است .
🔸 رسالت دانشکده ی پزشکی پرورش دانشجوی خوب است و به این مهم با تلاش وهمت فراوان دست یافتیم.

⭕️ دکتر ایزدی رئیس مرکز توسعه ی مطالعات و آموزش پزشکی :

🔸 حضور معاون آموزشی قطعا منشا خیر برای دانشگاه کرمانشاست کمک به زیرساختهای دانشکده ها و زیرساختهای مجازی دانشگاه از درخواستهای مهم دانشگاه کرمانشاست.

⭕️ حاج آقا افشار مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه :

🔸 دانشگاه کرمانشاه ثابت کرده که لیاقت و ظرفیت درخشان کردن استعدادهای فرزندان ایرانی را دارد وانشاءاله که فرصت بیشتری در این زمینه به مسئولان دانشگاه داده شود.