برگزاری چهاردهمین جلسه کمیته پژوهش در آموزش مورخ 9/9/89

در چهاردهمین جلسه کمیته پژوهش در آموزش که مورخ 9/9/89 تشکیل شد، مسائل زیر مطرح گردید .

1-با توجه به نامه رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت متبوع در خصوص تدوین یک پروژه در زمینه ارتقای آموزش ، نو آوری در آموزش و ... با توجه به تیپ دانشگاه ها در سطوح محلی ، منطقه ای و بین المللی ، که پس از بحث و تبادل نظر و در نظر گرفتن اولویت های اعلام شده از طرف مراکز مختلف ، یک موضوع تحت عنوان "اخلاق حرفه ای" انتخاب و مقرر گردید سرکار خانم دکتر ایرانفر با همکاری سایر اعضاء ظرف مدت حداکثر یک هفته پروپوزال فوق الذکر را تهیه و تدوین نمایند.

2- مطرح شدن یک مورد جمع بندی سایر نظرات کارشناسان در خصوص گزارش نهایی طرح تحقیقاتی تحت عنوان "بررسی تاثیر آموزش به روش پرسش و پاسخ بر میزان یادگیری" که مقرر گردید نتایج بررسی و جهت اصلاحات لازم به مجری طرح مذکور اعلام شود .

3- انجام بررسی های لازم در خصوص سه مورد پروپوزال طرح تحقیقاتی در زمینه آموزش پزشکی و تعیین کارشناسان جهت بررسی و اظهار نظر.

4- بازنگری و به تصویب رساندن نهایی عناوین اولویت های پژوهشی که از طرف ریاست دانشکده ها و واحدهای مستقر در EDC ( به دنبال درخواست به عمل آمده ) اعلام بود .

5- بررسی حضور و عدم حضور اعضاء با توجه به لیست تهیه شده در 6 ماه گذشته .