آگهی نحوه تعیین وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان کنکور

آگهی  نحوه تعیین وضعیت نظام وظیفه  پذیرفته شدگان کنکور

پذیرفته شدگان محترم که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم نمی باشند موظف به تکمیل برگه درخواست معافیت تحصیلی به شرح ذیل می باشند:

1 : تکمیل پاراگراف اول ( مشخصات سجلی مقطع رشته )

الف: پذیرفته شدگان آزمون سراسری که پیش دانشگاهی دارند کادر شماره 1 را تکمیل نمایند.

ب : مقاطع کارشناسی ارشد ، دکترای تخصصی ، دستیاری کادر شماره 2 را تکمیل نمایند.

ج : دانشجویان انصرافی علاوه بر کادر شماره 1 و 2 باید کادر شماره 3 را نیز تکمیل نمایند.

2 : دانشجویانی که هم اکنون درحین خدمت سربازی می باشند باید علاوه بر تکمیل فرم مذکور ، نامه اشتغال به خدمت از یگان خدمتی خود را ضمیمه فرم نمایند.

3 : بعد از تکمیل و پرینت فرم مذکور ، دانشجو می بایست این فرم را به همراه مدارک ذیل به یکی از دفاتر پلیس + 10 سراسر کشور مراجعه نماید.

مدارک لازم برای :

-دانشجویان آزمون سراسری ( کپی دیپلم +کپی پیش دانشگاهی + کپی کارت ملی و شناسنامه + یک قطعه عکس )

-دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، دکتری ، دستیاری( کپی آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی معدل به انضمام کپی شناسنامه +کارت ملی + یک قطعه عکس )

تذکر : بعد از مراجعه به پلیس +10 دانشجو می بایست معافیت تحصیلی صادر شده را در زمان ثبت نام حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه تحویل نماید.

برای دانلود فرم کلیک  کنید.