آموزش در روزهای کرونا تعطیل نیست

✳️ آموزش در روزهای مبارزه با کرونا تعطیل نیست

⭕ تیم پایش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در سومین دوره پایش خود باحضور در دانشکده پرستاری ومامایی عملکرد این دانشکده و همچنین مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

💠 دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه: 🔻🔻

🔸آموزش در شرایط کرونا نباید تعطیل شود وبا کیفیت و باتمام توان ادامه یابد .

🔸بارگذاری حجم زیادی از محتواهای آموزشی در هفته های آخر مورد پذیرش نیست چراکه مشکلات فراوانی برای دانشجویان ایجاد میشود.

🔸بارگذاری تدریجی محتواها درسامانه ها می بایست ازابتدای ترم  موردتوجه قرارگیرد و اساتیدی که دراین زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند با ترفیع آنها موافقت خواهد شد.

🔸امتحانات و ارزشیابی ها براساس آموزش مجازی  نیز در طول ترم بوده و ۲۰ یا۳۰ درصد ارزشیابی ها در پایان ترم انجام شود.

🔸برای تامین ماسک و وسایل حفاظتی دانشجویان واساتید در شرایط کرونا مشکلی وجود ندارد و طی مکاتبه با معاونت آموزشی بودجه لازم جهت تامین ماسک مورد نیاز دانشکده اقدام خواهد شد .

🔸بودجه لازم برای دانشکده علوم پرستاری و مامایی جهت تقویت بسترهای مجازی و رفع مشکلات اعضای هیئت علمی، پس از بررسی های لازم توسط تیم پایش به این دانشکده تعلق گرفت.

✔️ دوشنبه  ۱۹ آبان ماه

۲۷ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۵۹