برنامه آموزشی افزایش توانمندی فارغ التحصیلان پزشکی عمومی در درمان و تجویز نسخه برای بیماریهای شایع طب عمومی

در پی مصوبات دومین جلسه شورای عالی آموزش پزشکی پاسخگوی دانشگاه، برنامه آموزشی تحت عنوان "افزایش  توانمندی فارغ التحصیلان پزشکی عمومی در درمان و تجویز نسخه برای بیماریهای شایع طب عمومی" آغاز به کار کرد. اولین جلسه این مجموع کلاسها، پنجشنبه مورخ 18/9/89 از ساعت 8/30 لغایت 12 در محل مرکز آموزشی - درمانی بیمارستان امام رضا برگزار گردید. لازم به ذکر است که داروخانه مدل، مشتمل بر تمامی اشکال دارویی که در حیطه عملکرد یک پزشک عمومی هستند در راستای اجرای این برنامه در م.آ.د بیمارستان امام رضا ایجاد شده و دانشجویان ضمن برگزاری کلاس های می توانند از امکانات دارویی در جهت تحکیم اطلاعات استفاده نمایند.