اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و هفتمین دوره پذیرش دستیار سال تحصیلی 1400-1399

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و هفتمین دوره پذیرش دستیار این دانشگاه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه اینترنتی و همچنین مراجعه حضوری ( جهت تحویل اصل مدارک ) مطابق با برنامه زمانبندی جدول ذیل و بر اساس راهنمای ثبت نام صورت می گیرد.

کلیه پذیرفته شدگان محترم می توانند:

1- ثبت نام اولیه را به صورت اینترنتی لغایت 27/7/1399 با اسکن مدارک مورد نیاز و از طریق این لینک انجام دهند.

*نام کاربری و رمز عبور کد ملی پذیرفته شده میباشد.

2- تحویل اصل مدارک ازروز یکشنبه مورخ27/7/ 1399لغایت چهارشنبه مورخ 30/7/1399 براساس برنامه زمانبندی جدول ذیل این اطلاعیه و مطابق با مفاد این راهنما  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه -بلوار شهید بهشتی روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی طبقه دوم انجام می شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1- 12 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده (نام- رشته شماره دانشجویی)

2-اصل و دو سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی وکارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه.

3- اصل ودو سری کپی پروانه دائم پزشکی( در صورت داشتن ) یا پایان طرح و یا معافیت از طرح نیروی انسانی.

4- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی )

5- ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران و مناطق محروم

6-نامه موافقت بدون قید و شرط درخصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی ، وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادها (ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین به خدمت با تاریخ از ابتدای شروع دوره الزامی است.)

7-گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع پزشکی عمومی یا دانشنامه .

8- گواهی موفقیت در آزمون صلاحیت بالینی (برای دانش آموختگان اسفند 94 و بعد از آن)

9 دریافت، تکمیل و ارائه فرمهای:

- اطلاعات دستیاران تخصصی

- فرم تعهد عدم مغایرت مندرجات با اصل مدارک

- تعهدپایان نامه

- فرم گزینش صفحه اول (در 2نسخه تکمیل شود)

- فرم گزینش صفحه دوم (در 2نسخه تکمیل شود)

10- اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه پذیرش (با هماهنگی دفتر حقوقی دانشگاه و مطابق راهنما)

11-ارائه کد رهگیری ثبت نام اینترنتی

نکات مهم:

1- ثبت نام نهایی منوط به ارائه اصل مدارک  و انجام مراحل ثبت نام حضوری میباشد.

2-با توجه دستور العمل وزارت بهداشت،  شروع به دوره پذیرفته شدگان فاقد سند تعهد محضری فاقد وجاهت قانونی می باشد.

3- شروع به دوره دستیاری کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ 3/8/1399 می باشد.

* عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم  شروع به آموزش در زمان اعلام شده و یا انصراف پس از شروع آموزش به منزله انصراف قطعی می باشد و مطابق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی منصرفین از ثبت نام به هر دلیل، از شرکت و پذیرش در آزمون پذیرش (دوره48 ) محروم می باشند

جدول زمانبندی جهت مراجعه حضوری

رشته تحصیلی

تاریخ مراجعه حضوری

بیهوشی- ارتوپدی- جراحی عمومی- قلب - جراحی کلیه-

1399/7/27

بیماری های داخلی - بیماریهای مغز واعصاب - رادیو انکولوژی -نوروسرجری

1399/7/28

کودکان رادیو لوژی- چشم- ENT

1399/7/29

آسیب شناسی - پوست زنان و زایمان روانپزشکی-طب اورژانس

1399/7/30

تعهد محضری پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی چهل و هفتم سال 1399

از کلیه پذیرفته شدگان بنا به نوع سهمیه پذیرش تعهد محضری اخذ خواهد شد.

1-فرم تعهد دستیاران سهمیه آزاد و رزمندگان و مازاد استعداد درخشان

2- فرم تعهد دستیاران سهمیه مناطق محروم

مدارک لازم جهت سپردن تعهد

الف : اصل و تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ب : اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه ضامنین ( 2 نفر)

ج : کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی ضامنین

تذکر: شرایط اخذ تعهد و شرایط ضامنین توسط وزارت  متبوع ابلاغ می گردد و امکان تغییر شرایط توسط دانشگاه وجود ندارد.

*پذیرفته شدگان سهمیه مازاد یا مستخدمین نیروهای مسلح ملزم به سپردن تعهد محضری به محل استخدام خود می باشند. افراد مذکور
می بایست تصویر برابر اصل سند و نامه معرفی از محل استخدام را ارائه نماین

د.

پذیرفته شدگان محترم در صورت وجود هر گونه ابهام یا سوال در مورد نحوه سپردن تعهد محضری با شماره های زیر تماس بگیرید:

(شماره تماس دفتر حقوقی دانشگاه : 38365556 و38358423-083)