اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره پذیرش دستیار تخصصی سال تحصیلی 1400

ضمن تبریک  و آرزوی موفقیت، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره پذیرش دستیار به صورت حضوری از تاریخ 1400/9/27 لغایت 1400/9/29 مطابق با مفاداین راهنما  در واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه بلوار شهید بهشتیروبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکیطبقه دوم انجام می شود.

·        مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1-     12 قطعه عکس 4/3

2-      اصل و کپی  دو سری تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی و کارت نظام پزشکی

3-     اصل و کپی دو سری کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه ( ویژه آقایان)

·        افراد مشمول جهت درخواست معافیت تحصیلی به سامانه WWW.Vazifeh.Police.ir سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه نمایند.

4-     گواهی تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی)

5-     ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران و مناطق محروم

6-     نامه موافقت بدون قید و شرط در خصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه علوم پزشکی، وزارتخانه ها، سازمانها و نهادها ( ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین با تاریخ از ابتدای شروع دوره الزامی می باشد)

7-     اصل و کپی دو سری گواهی اتمام طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح نیروی انسانی

8-     گواهی موفقیت در آزمون صلاحیت بالینی ( برای دانش آموختگان از شهریور ماه  96  و  بعد از آن)

9-    ارائه تعهد محضری (فرم اخذ تعهد محضری ازدستیاران آزاد)

** پذیرفته شدگان محترم درصورت وجود هرگونه ابهام یا سوال درمورد نحوه سپردن تعهد محضری با شماره های زیرتماس بگیرید:(شماره تماس دفترحقوقی دانشگاه : 38365556 و38358423-083)

·        نکات مهم

-         شروع به دوره دستیاری پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت از تاریخ 1400/10/1 می باشد.

-         عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا شروع به آموزش در زمان اعلام شده و یا انصراف پس از شروع آموزش به منزله انصراف قطعی محسوب می گردد.