دومین فراخوان ثبت نام و پذیرش دوره پودمانی سنجش و ارزیابی

در راستای بهره مندی از بستر فضای مجازی در جهت ارتقای عدالت آموزشی و همچنین به منظور حمایت از تحقق سیاست های تدوین شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی در حوزه سنجش، ارزیابی و ارتقاء کیفی و کمی آزمون ها در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و بر اساس تفاهم نامه منعقده با مرکز سنجش و آموزش پزشکی کشور، "دپارتمان سنجش و ارزیابی" در دانشگاه علوم پزشکی مجازی راه اندازی شده است و در اولین برنامه آموزشی آن "دوره سنجش و ارزیابی" ویژه اعضای هیات های ممتحنه و ارزشیابی (اعضای بورد) و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور علاقه مند به مشارکت در طراحی سوالات در گنجینه آزمون ها، برای دومین بار برگزار می گردد.

این دوره به عنوان یک برنامه آموزشی پودمانی، به صورت کاملاً مجازی و با هدف بهبود توانمندی های عمومی و تخصصی طراحی و تحلیل سوالات آزمون های کتبی، شفاهی و مبتنی بر عملکرد طراحی شده است؛ این برنامه آموزشی دارای دو مسیر گروه های بالینی و گروه های علوم پایه می باشد.

شایان ذکر است پس از گذراندن موفقیت آمیز کلیه پودمان های مربوطه، مدرک "دوره سنجش و ارزیابی" از طرف دانشگاه علوم پزشکی مجازی صادر خواهد شد.

متقاضیان محترم توجه فرمائید قبل از شروع ثبت نام می بایست فایل راهنمای ثبت نام ذیل را با دقت مطالعه نمایند.

متقاضیان محترم می توانند جهت ثبت نام به وبسایت http://register.vums.ac.ir مراجعه فرمایند.

مهلت ثبت نام از تاریخ 1401/04/05 لغایت 1401/04/25 می باشد.