ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال 1401

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال 1401  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به استحضار می رساند ثبت نام به صورت غیرحضوری از تاریخ 1401/06/16 لغایت 1401/06/23 انجام می شود. خواهشمند است مطابق مفاد این دستور العمل نسبت به 1)  ثبت نام و 2)  ارسال مدارک اقدام نمایید.

•          عدم ثبت نام در مهلت تعیین شده به منزله انصراف از ادامه تحصیل است.
  •          برگزاری کلاس­های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی به صورت حضوری و از روز شنبه مورخ 1401/07/02 می باشد.

پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام مراحل ذیل را به ترتیب انجام دهند:

1- ثبت نام به صورت غیر حضوری را  از روز چهارشنبه  مورخ 1401/06/16  لغایت  چهارشنبه مورخ 1401/06/23، ضمن اسکن و بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه http://student.kums.ac.ir انجام دهند.

1-1  نکات قابل توجه ثبت نام غیر حضوری:

•       نام کاربری وکلمه عبور کد ملی دانشجو می باشد.
  •       در صورت وجود هر گونه اشکال در ثبت نام اینترنتی با شماره 08338360015، و در مورد مدارک ثبت نام با شماره 08338378099 تماس بگیرید.

1-2 مدارک مود نیاز:

•      مدارک شناسایی (6 قطعه عکس3*4 دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی)
  •      دانشنامه یا هر مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر نیز می بایست مدارکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 باشد، ارائه نمایند.
  •      کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه

-

افراد مشمول جهت درخواست معافیت تحصیلی به سامانه  www.vazifeh.police.ir سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه نمایند.

§

ارائه مدارک و مستندات 2 سال سابقه کار بالینی حداکثر تا تاریخ 1401/06/31 با مدرک کارشناسی (سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قابل قبول نمی باشد) برای کلیه پذیرفته شدگان رشته های: پرستاری مراقبت های ویژه، رشته پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان، پرستاری اوژانس، مدیریت پرستاری و تکنولوژی گردش خون الزامی می باشد.

ارائه فرم های تکمیل شده مخصوص معدل برای دانشجویان ترم آخر (که قبلا توسط معاونت آموزشی دانشگاه امضا و مهر شده است) الزامی می باشد.

ارائه گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی (اتمام طرح نیروی انسانی، معافیت یا توقف از طرح نیروی انسانی ) جهت آن دسته از  پذیرفته شدگانی که مشمول طرح اجباری نیروی انسانی (قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان) می باشند.

تذکر: بر اساس اعلام دبیرخانه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، گذراندن طرح نیروی انسانی هم زمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مجاز نمی باشد.

•       گواهی تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان (صرفا برای پذیرفته شدگان دانش آموخته دانشگاه های علوم پزشکی)
  •       ارائه اصل مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه (رزمندگان وایثارگران واستعدادهای درخشان و .... )
  •      ارائه موافقت بدون قید و شرط محل کار در خصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول مربوطه

براساس آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوبه جلسه 43 مورخ 18/5/89 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته تمام وقت می باشد بنابراین هرگونه اشتغال غیراز تحصیل برای دانشجو ممنوع است. لذا پذیرفته شدگان شاغل باید موافقت کتبی و بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسئول سازمان محل خدمت خود مبنی بر ثبت نام و ادامه تحصیل ارائه نمایند

** قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته  پردیس خودگردان ( شهریه پرداز)

پذیرفته شدگان شهریه پرداز موظف می باشند با مراجعه به سامانه http://student.kums.ac.ir  مبلغ 100/000/000 ریال ( معادل 10 میلیون تومان )  به عنوان شهریه علی الحساب به صورت آنلاین به حساب دانشگاه واریز نمایند.

1-3 تکمیل و ارائه فرمهای ذیل (با انتخاب و کلیک بر روی هریک از فرمهای ذیل می توانید آن ها را دانلود نمایید)

1. فرم تعهد شماره 1 فرم تعهد شماره 1
  2. فرم شماره 4 – فرم تعهد عدم اشتغال به کار فرم شماره 4 – فرم تعهد عدم اشتغال به کار (ویژه دانشجویانی که اشتغال بکار ندارند، در صورت اشتغال باید موافقت محل کار جایگزین شود)
  3. فرم گزینش فرم گزینش (فرم گزینش در 2 نسخه تکمیل شود.)

2- ارسال مدارک به صورت پستی:

پس از تهیه و اسکن مدارک و فرم های تکمیل شده و انجام ثبت نام اینترنتی ، مدارک و فرم ها را به نشانی:

کرمانشاه – بلوار شهید بهشتی- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه- معاونت آموزشی - واحد تحصیلات تکمیلی – کد پستی 73159-67146 پست پیشتاز نمایید.

(لطفا روی پاکت نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و شماره موبایل قید شود)

رسید پستی را تا حصول اطمینان از وصول مدارک نزد خود نگهدارید.

** لازم به ذکر است درصورت ارائه مدارک به صورت حضوری تحویل گرفته نخواهد شد. خواهشمند است از مراجعه حضوری جدا خودداری فرمایید.