اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی و دکترای پژوهشی سال تحصیلی 1402-1401

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان محترم آزمون دکترای تخصصی Ph.D و دکترای پژوهشی سال جاری به استحضار می رساند ثبت نام به صورت غیرحضوری از روز چهارشنبه مورخ 1401/06/30 لغایت روز شنبه مورخ 1401/07/02 ضمن اسکن مدارک مورد نیاز با ورود به سامانه https://student.kums.ac.ir و همچنین مراجعه حضوری ( جهت تحویل اصل مدارک ) در روز شنبه مورخ 1401/07/02 در کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی- روبروی بیمارستان امام (ع)- ساختمان شماره 2 علوم پزشکی طبقه سوم معاونت آموزشی واحد تحصیلات تکمیلی صورت می گیرد . خواهشمند است مطابق مفاد این دستور العمل نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

-   عدم ثبت نام در مهلت تعیین شده به منزله انصراف از ادامه تحصیل است.

-   برگزاری کلاس ­ها به صورت حضوری از تاریخ 1401/07/02 می باشد.

دستور العمل و مدارک جهت ثبت نام:

1- نکات قابل توجه ثبت نام غیر حضوری:

-  نام کاربری وکلمه عبور کد ملی دانشجو  می باشد.

-  در صورت وجود هر گونه سوال در مورد مدارک ثبت نام با شماره 08338384029  تماس بگیرید.

درصورت اشکال در ثبت نام اینترنتی  با شماره 08338360015 تماس حاصل فرمایید.

2- مدارک مود نیاز:

-      6 قطعه عکس3×4 پشت نویسی شده (نام و نام خانوادگی- رشته شماره دانشجویی)

- اصل و دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

- دانشنامه و ریز نمرات کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای یا هر مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد

- کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه

* افراد مشمول جهت درخواست معافیت تحصیلی به سامانه www.vazifeh.police.ir سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه نمایند.

- کارت نظام پزشکی (برای پذیرفته شدگان با مدرک دکترای حرفه ای)

- گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی برای مشمولین طرح (اتمام طرح نیروی انسانی، معافیت یا ترخیص طرح نیروی انسانی )

- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( صرفا برای پذیرفته شدگان دانش آموخته دانشگاه های علوم پزشکی)

- ارائه اصل مدارک نشاندهنده وضعیت سهمیه (رزمندگان وایثارگران واستعدادهای درخشان و .... )

- حکم استخدام رسمی قطعی (جهت استفاده کنندگان از سهمیه مازاد مربیان رسمی)

- از تمامی پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاههای شهریه پرداز و آزاد اسلامی) تعهد محضری اخذ می شود.

تبصره 1- مستخدمان رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موسسات تابعه و دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، تعهد خاص استخدامی به واحدهای مربوطه خواهند سپرد.

تبصره 2- مستخدمان رسمی سایر وزارت خانه ها، موسسات و شرکتهای دولتی و وابسته به دولت، چنانچه هزینه های تحصیلی ایشان توسط دستگاههای مربوطه تقبل و به دانشگاه پذیرنده دانشجو پرداخت گردد، از سپردن تعهد عام معاف خواهند بود.

تبصره 3-  ارائه موافقت بدون قید وشرط در خصوص ثبت نام وادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول مربوطه برای شاغلین رسمی ، پیمانی و ارائه حکم ماموریت آموزشی یا حکم مرخصی بدون حقوق الزامی است.

* 3-1 سپردن تعهد محضری  و ارائه اصل سند محضری

* پذیرفته شدگان آزمون دوره دکترای تخصصی Ph.D و دکترای پژوهشی که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمان های دیگر نیستند (به غیر از دانشگاه های شهریه پرداز و آزاد اسلامی) به میزان یک برابر تحصیل تعهد محضری اخذ می شود.

*  جهت پذیرفته شدگان با پرداخت شهریه نیاز به سپردن تعهد محضری نمی باشد.

-

فرم وثیقه ملکی از پذیرفته شدگان آزاد فرم وثیقه ملکی از پذیرفته شدگان آزاد(برای پذیرفته شدگانی که ضامن ندارند)

-   مدارک لازم جهت سپردن تعهد محضری:

الف : اصل و تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ب : اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه ضامن

ج : کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی ضامن

** پذیرفته شدگان محترم در صورت وجود هر گونه ابهام یا سوال در مورد نحوه سپردن تعهد محضری  و شرایط ضامن می توانید با دفتر حقوقی دانشگاه  تماس بگیرید:

0833835842308338365556-

1-4 تکمیل وارائه فرم های ذیل :

فرم گزینش فرم گزینش(در دو نسخه بدون خط خوردگی و خوانا کامل شود)

1-5 قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع Ph.D  پردیس خودگردان ( شهریه پرداز)

*پذیرفته شدگان شهریه پرداز موظف می باشند مبلغ 160000000 ریال ( معادل 16 میلیون تومان ) به صورت آنلاین با مراجعه به سامانه  https://student.kums.ac.ir    به حساب دانشگاه واریز نمایند.

1-6پذیرفته شدگان محترم درصورت وجود هرگونه سوال در خصوص خوابگاه و رفاه دانشجویی با شماره های زیرتماس بگیرید:

شماره اداره خوابگاه ها:         38374221 -083

شماره اداره رفاه دانشجویی:    38377084-083