بازدید جناب آقای دکتر ورمیرا قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه و خانم دکتر عباسپور مدیر امور دانشجویی دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی

روز چهارشنبه مورخ 1401/8/18 جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه و خانم دکتر عباسپور مدیر امور دانشجویی دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند. سپس در دیدار و جلسه ای با دانشجویان دانشکده یاد شده با حضور رئیس، معاونین، مدیران و سایر مسئولین دانشکده یاد شده، مسائل و مشکلات دانشجویان را بررسی نمودند. در این گفتگوی صمیمی، پس از بیان مشکلات و خواسته‌های دانشجویان و تبادل نظرات و همفکری، راهکارها و تصمیمات لازم اتخاذ و با مسئولین دانشکده هماهنگی لازم به عمل آمد.

۲۱ آبان ۱۴۰۱ ۰۰:۱۵