💢 نشست صمیمانه‌ مدیرکل آموزش و مدیر امور دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی

📃 بیست و سوم آذر‌ماه سال جاری نشست صمیمانه‌ دکتر کامبیز ورمیرا، مدیرکل آموزش دانشگاه و دکتر پرستو عباس‌پور، مدیر امور دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده پرستاری ‌مامایی در سالن ولایت دانشکده یاد شده برگزار شد.

▶️ گفتنی است این نشست مستقیم و صمیمانه به منظور بررسی و پیگیری مشکلات دانشجویان این دانشکده برگزار شد.

✔ اقدامات لازم در جهت رفع فضای ناکافی در برگزاری کلاس‌های مقطع کارشناسی، حل مشکل سالن امتحانات، اختصاص هزینه‌ای برای پرداخت حق‌الزحمه دانشجویان اینترشیپ و مربیان حق التدریس و.... از موارد مطرح شده در این نشست بود.