مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع دستیاری تخصصی سال تحصیلی 1402

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان پنجاهمین دوره پذیرش دستیار این دانشگاه به  صورت مراجعه حضوری (جهت تحویل اصل مدارک) مطابق با برنامه زمانبندی جدول ذیل و بر اساس راهنمای ثبت نام صورت می گیرد.

جهت  تحویل اصل مدارک از روز یکشنبه مورخ 1402/06/26 لغایت روز چهارشنبه مورخ 1402/06/29 براساس برنامه زمانبندی  جدول ذیل این اطلاعیه و مطابق با مفاد این راهنما  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی: کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی - روبروی بیمارستان امام علی (ع) - ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی - طبقه دوم، انجام می شود.

برنامه زمانبندی مراجعه حضوری

ردیف روز تاریخ رشته ها
 1 یکشنبه 1402/06/26 بیهوشی - ارتوپدی - جراحی عمومی - قلب - ارولوژی
 2 دوشنبه 1402/06/27 داخلی - بیماریهای مغز و اعصاب - جراحی مغز و اعصاب - رادیو آنکولوژی
 3 سه شنبه 1402/06/28 کودکان - رادیولوژی - چشم - گوش و حلق و بینی
 4 چهارشنبه 1402/06/29 آسیب شناسی - پوست - زنان - روانپزشکی - طب اورژانس
 مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1- 6  قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده (نام- رشته شماره دانشجویی)

2- اصل و دو سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی ،کارت پایان خدمت ( برگه ترخیص یا معافیت از نظام وظیفه).

**مشمولین نظام وظیفه که در فاصله یکسال از فارغ تحصیلی می باشند و در معافیت یکساله نظام وظیفه به سر می برند باید تا تاریخ 1402/06/31 معافیت تحصیلی داشته باشند تا  ثبت نام  آنها صورت پذیرد. در غیر این صورت باید دوره سربازی خود را شروع کرده و برگه ترخیص از سربازی را در حین ثبت نام به دانشگاه تحویل دهند. چنانچه داوطلبی شروع به دوره سربازی نکرده مجاز به شروع دوره نمی باشد.

3- اصل ودو سری کپی پروانه دائم پزشکی( در صورت داشتن ) یا پایان طرح و یا  معافیت از طرح نیروی انسانی.

*آن دسته از داوطلبان فارغ تحصیل که کارت پایان خدمت داشته و دارای کسر از خدمت به هر دلیلی می باشند می بایست از اداره طرح خدمات نیروی انسانی مدرک معافیت یا پایان طرح خدمات خود را تا تاریخ  31/06/1402 دریافت نموده و به دانشگاه ارائه دهد.

** مدرک شروع به طرح در فاصله سه ماه از فارغ التحصیلی در منطقه محروم (فاصله تاریخ فارغ التحصیلی با شروع طرح حداکثر 3 ماه و ضریب منطقه چهار پنجم و یا بیشتر)

4- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی )

5- ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران و مناطق محروم

6-نامه موافقت بدون قید و شرط درخصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی، وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها (ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین به خدمت با تاریخ از ابتدای شروع دوره الزامی است.)

7-گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع پزشکی عمومی یا دانشنامه .

**کلیه افراد واجد شرایط شرکت در آزمون پذیرش ملزم به اتمام دوره آموزشی حداکثر تا تاریخ 31/06/1402 می باشند. در غیر این صورت قبولی ایشان کان لم یکن تلقی می گردد.

8- داشتن گواهی قبولی در آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی (مختص فارغ التحصیلان  شهریور ماه سال 1396 و بعد از آن)

9 دریافت، تکمیل  و ارائه فرم های:

- فرم گزینش صفحه اول (در 2نسخه تکمیل شود)

- فرم گزینش صفحه دوم (در 2نسخه تکمیل شود)

10- اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه پذیرش (با هماهنگی دفتر حقوقی دانشگاه)

فرم سند تعهد محضری آزاد فرم سند تعهد محضری آزاد **فرم سند تعهد محضری  پذیرفته شدگان سهمیه آزاد
فرم سند تعهد سهمیه منطقه محروم فرم سند تعهد سهمیه منطقه محروم **فرم سند تعهد محضری پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم

پذیرفته شدگان محترم در صورت وجود هر گونه ابهام یا سوال در مورد نحوه سپردن تعهد محضری با شماره های زیر تماس بگیرید:

(شماره تماس دفتر حقوقی دانشگاه : 38365556 و38358423-083)

نکات مهم:

1-ثبت نام نهایی منوط به ارائه اصل مدارک  و انجام مراحل ثبت نام حضوری میباشد.

2-با توجه دستور العمل وزارت بهداشت،  شروع به دوره پذیرفته شدگان فاقد سند تعهد محضری فاقد وجاهت قانونی می باشد.

3- شروع به دوره  دستیاری کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ 1402/07/01 می باشد.

* عدم  ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم  شروع به آموزش در زمان اعلام شده و یا انصراف پس از شروع آموزش به منزله انصراف قطعی می باشد