اطلاعیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با سلام و آرزوی موفقیت،

پذیرفته شدگان عزیز  ثبت نام در این دانشگاه، در دو مرحله ثبت نام اینترنتی و ثبت نام حضوری (تحویل مدارک به واحد آموزش دانشگاه) صورت می‌گیرد. لازم است در موعد مقرر ثبت نام اینترنتی  و جهت ثبت نام حضوری به مکان اعلام شده مراجعه فرمائید.

پذیرفته‌شدگان گرامی ضروری است جهت ثبت ‌نام اینترنتی از روز شنبه مورخ  1402/07/29 لغایت پایان وقت روز یک شنبه مورخ 1402/07/30 با مراجعه به سایت ثبت نام به آدرس https://student.kums.ac.ir بخش "دانشجویان جدیدالورود" وارد نمودن  کد ملی  به‌ عنوان کد کاربری و رمز عبور  با تکمیل فرم ها و اسکن مدارک ثبت‌نامی مشروحه زیر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نمایند. بدیهی است عدم ثبت‌نام در تاریخ فوق به ‌منزله انصراف تلقی خواهد شد.

**تذکر مهم: پذیرفته شدگان بعد از تکمیل ثبت نام اینترنتی و تائید توسط دانشگاه مربوطه جهت تحویل اصل مدارک خود و ثبت نام حضوری از  روز دوشنبه مورخ 1402/08/01 لغایت سه شنبه مورخ 1402/08/02 به آدرس زیر مراجعه نمایند.

کرمانشاه بلوار شهید بهشتی رو به رو بیمارستان امام علی(ع) ساختمان شماره 2 معاونت آموزشی طبقه سوم اتاق شماره 9 مراجعه فرمائید.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1. کپی آخرین مدرک تحصیلی

2. کپی مدرک پایان طرح

3. موافقت محل کار

4. فرم تسویه صندوق رفاه

5. کارت پایان خدمت یا مدرک معافیت مورد تایید(ویژه دانشجویان پسر)

6. فرم شماره 1 فرم شماره 1 – تکمیل این فرم برای همه پذیرفته شدگان الزامی است.

7. فرم شماره 2 فرم شماره 2 – فرم تعهد مبنی بر تسویه با صندوق رفاه

8.  فرم شماره 4 فرم شماره 4  مختص پذیرفته شدگان دوره های روزانه

9. تذکر:  پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد(شهریه پرداز نیازی به تکمیل فرم های شماره 4 ندارند.

10. عکس چهار قطعه