دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه در مراسم روز استاد

💢 راه اندازی رشته های phd و کارشناسی ارشد در بسیاری از گرایش ها از پیشرفتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است‌. 💠 دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه در مراسم روز استاد🔻 🔸️ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چهار سال گذشته تا کنون در مقایسه با دانشگاه های هم تراز رشد بیش از ۵۰ درصدی داشته است. 🔸️ راه اندازی رشته های phd و کارشناسی ارشد در بسیاری از گرایش ها از جمله پیشرفتهای دانشگاه در آموزش می باشد و خوشبختانه این پیشرفتها موجب بالندگی و از افتخارات مجموعه می باشد. 🔸️ بر خود لازم میدانم از اساتیدی که زیربنای این فرایند را در دانشگاه بنا نهادند خصوصا روسای قبل و فعلی دانشگاه که با تلاش و کوشش مجدانه خود کار کردند که اکنون عضویت در هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتخار باشد ، صمیمانه قدردانی می نمایم. 🔸️انشاءالله بتوانیم مسیری را هموار کنیم که روز به روز شاهد پیشرفت و تعالی دانشگاه باشیم و امانت دار های خوبی برای نسلهای آینده باشیم.