دبیرخانه هیات ممیزه

شصت و پنجمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در سالن جلسات مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار گردید

جلسه, هیات ممیزه
«شصت و پنجمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در سالن جلسات مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی روز چهارشنبه مورخ 1403/01/29 ساعت 10:30 الی 14برگزار گردید.»

دکتر رضا علی بخشی دبیر هیات ممیزه دانشگاه با اشاره به برگزاری شصت و پنجمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه گفتند: در این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی ۸ نفر از اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.
ایشان همچنین افزودند: از مرتبه دانشیاری به استادی:دکتر کریم خوش گرد دکترای تخصصی فیزیک پزشکی،دکتر علی گرگین کرجی دکترای تخصصی ایمنی شناسی پزشکی، دکتر شیوا روشن خواه دکترای تخصصی علوم تشریحی، دکتر محمد حسین فرزایی دکترای تخصصی داروسازی سنتی و از مرتبه استادیاری به دانشیاری:دکتر اکبر برزگر دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفه ای، دکتر علی اکبر ویسی رایگانی دکترای تخصصی پرستاری، دکتر سمیرا شیروئی دکترای تخصصی سم شناسی و داروشناسی، دکتر فرانک جعفری دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ارتقاء یافته اند.

دکتر علی بخشی در پایان سخنان خود، این ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیات علمی را به جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک گفتند.