دکتر کوثر قادری متخصص بهداشت باروری طی خبری اعلام داشت ؛
کنفرانس علمی یک روزه با عنـــوان تازه های ویروس پاپیلومای انسانی “HPV” با همت آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ 7 خرداد 1403 به صورت حضوری در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) (و آنلاین همزمان) برگزار شد.  اهداف اختصاصی این کنفرانس شامل: 1- ویروس شناسی، راه انتقال و روشهای تشخیص، 2- بیماری زایی، علایم و نشانه های ابتلا به HPV، پیشگیری ازHPV  و واکسن، 3- ضایعات پیش سرطانی سرویکس، 4- ضایعات دهانی حلقیHPV ، پاتولوژی ضایعاتHPV ، 5- تاثیر HPV  بر زندگی فردی، عاطفی، جنسی و باروری و 6- مراقبت ها و نیازهای آموزشی بیماران بودند که در همین راستا مطالب به روز و تخصصی توسط متخصصین حوزه های مربوطه ارائه گردید.

در ابتدای کنفرانس، دبیر علمی برنامه، خانم دکتر کوثر قادری، ضمن خوش آمدگویی، به معرفی عناوین سخنرانی ها پرداختند. جناب آقای دکتر سیاوش وزیری، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری، کلیات بیماریهای مرتبط با HPV، بیماری زایی، علایم و نشانه های ابتلا به HPV، پیشگیری ازHPV  و واکسن های مختلف را مطرح نموند. سپس جناب آقای دکتر محسن موقوفه ئی، متخصص ویروس شناسی، ویژگی های ویروس شناسی، راه انتقال و روشهای تشخیصHPV  را بیان نمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر دنیا خسروی، فوق تخصص سرطانهای زنان، درباره ضایعات پیش سرطانی سرویکس به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس جناب آقای دکتر حمیدرضا مظفری، دندانپزشک و جراح دهان و فک وصورت، ضایعات دهانی حلقی HPV را معرفی و از تجارب و موارد مختلف بیماران درمان شده توسط ایشان مثال زدند. در ادامه جناب آقای دکتر مظاهر رمضانی، فوق تخصص درماتوپاتولوژی، درباره پاتولوژی نمونه های ارسالی از ضایعات HPV، نکات تشخیصی مهمی را برشمردند. در پایان سرکار خانم دکتر کوثر قادری، متخصص بهداشت باروری درباره تاثیر HPV  بر زندگی فردی، عاطفی، جنسی و باروری با ذکر مثال هایی از تجارب زیسته بیماران به بیان نگرانی ها و نیازهای آموزشی بیماران مبتلا به HPV پرداختند.

گروه هدف برنامه پزشکان عمومی، دندانپزشکان، تخصص های بالینی شامل: زنان و زایمان، بیماریهای داخلی، بیماری های عفونی و گرمسیری، و پزشکی خانواده، دکترا بهداشت باروری، و مامایی (دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی) بودند.

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ ۱۱:۳۱