برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای

کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه اعضای هیأت علمی برگزار شد ...
...       این کارگاه به مدت 2 روز  از تاریخ 10/10/90 لغایت 11/10/90 از سوی شورای اخلاق پزشکی دانشگاه و با همکاری مرکز اخلاق پزشکی دانشگاه شیراز توسط معاونت آموزشی ، با سه پانل کاربرد اخلاق در آموزش ، کاربرداخلاق در پژوهش ،کاربرد اخلاق در درمان ، با حضور فعال اعضای هیأت علمی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید.
ابتدا معاون محترم آموزشی وآقای دکترالماسی دبیر شورای اخلاق پزشکی مطالبی را در خصوص کارگاه بیان فرمودند، سپس حجت الاسلام فرهاد زاده به بیان سخنانی با عنوان اخلاق با رویکرد معنوی پرداختند.
در روز دوم جناب آقای دکتر سید ضیاء الدین تابعی از مرکز اخلاق پزشکی دانشگاه شیراز به بیان مطالبی در زمینه اخلاق ، رازداری ، رضایت آگاهانه پرداختند. سپس آقای دکتر بابک ایزدی کیس های اخلاقی را جهت حضار مطرح نمودند.