اولین آموزشی تحت وب در درس آناتومی

دکتر بهزاد کرمی میتن رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در خبری عنوان نمودند کارگاه آشنایی با سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه با حضور 103 نفر از دانشجویان برگزار گردید

در این کارگاه که برای دانشجویان ورودی 89 پزشکی در محل سالن اجتماعی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تشکیل گردید معاون محترم آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر وزیری حضور یافتند و در خصوص دغدغه های آموزشی دانشگاه سخنرانی کرده و سپس نظرات و انتقادات دانشجویان را مورد بررسی قرار دادند .

مدرس آموزش الکترونیکی این کارگاه آقای دکتر امین جلیلیان بودند که مبانی e-learning و آموزش  online را جهت دانشجویان بیان نمودند .

بعد از کارگاه تمامی دانشجویان که در این ترم درس آناتومی را اخذ نموده بودند  به اتفاق استاد درس مربوطه جناب دکتر سیروس جلیلی عضو سامانه شدند و در ازمون online شرکت نمودند .

دکتر کرمی متین استقبال از کارگاه فوق را بی نظیر خواندند .