اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول و دوم 1400-1399

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول و دوم  1400-1399

بسمه تعالی

ضمن تبریک و خوش آمدگویی به پذیرفته شدگان کنکور سراسری نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 400-99 به اطلاع می رساند کلیه مراحل ثبت نام بصورت اینترنتی و غیر حضوری از تاریخ 14/8/99 لغایت 23/8/99 انجام می شود .خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری فرمایید .

مراحل ثبت نام اینترنتی بوده و ارائه فیزیکی مدارک از طریق پست طی دو اطلاعیه بشرح ذیل به اطلاع شما عزیزان رسانیده می شود.

اطلاعیه شماره 1

جهت ثبت نام آنلاین به سامانه student.kums.ac.ir مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی : ( تمام فایل ها بصورت Jpg و حداکثر 100  کیلو بایت باشند )

1-   اسکن مدرک دیپلم  یا مدرک تحصیلی و در سایت بارگذاری شود

1-1 مدرک نظام قدیم آموزش متوسطه ( اصل یا گواهی دیپلم و ریز نمرات آن ) اسکن و بارگذاری شود

2-1 مدرک نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی ( اصل یا گواهی دوره پیش دانشگاهی و متوسطه و ریز نمرات آنان ) اسکن و بارگذاری شود

3-1 مدرک نظام آموزشی جدید (6-3-3 ) (اصل مدرک یا گواهی موقت با ریز نمرات آن ) اسکن و بارگذاری شود

2- موافقت محل کار برای کارمندان- اسکن و بارگذاری شود

3- کپی کارت پایان خدمت اسکن و بارگذاری شود

4- برای صدور معافیت تحصیلی ( برادران) اینجا کلیک نمایند.

5- کپی صفحه اول شناسنامه- اسکن شود

6- کارت ملی - اسکن و بارگذاری شود

7- در خصوص دانشجویان شهریه پرداز موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:

دانشجویان شهریه پرداز مقطع کارشناسی مبلغ 66/000/000 ریال، کارشناسی ارشد 77/000/000 ریال و مقطع دکتری 140/000/000 ریال به حساب جاری بنام بین الملل تمرکز دانشگاه بانک صادرات به شماره حساب 0105468014002 و یا شماره شبا IR180190000000105468014002  واریز نموده و فیش پرداختی را اسکن و بارگذاری نمایند .

* دانشجویان شهریه پرداز می بایست سفته بانکی به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تهیه (سفته می بایست توسط دانشجو امضاء و پشت سفته نیز توسط ضامن دانشجو امضاء گردد) و به همراه گواهی امضا و تعهد محضری اسکن و بارگزاری نمایند و شماره سفته ها باید در گواهی امضا ذکر گردد. در صورت هر گونه ابهام و یا سوال در خصوص سفته و تهعد محضری با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

083-38356696

083-38397092

8- داوطلبانی که از سهمیه مناطق درگیر بلایای طبیعی (زلزله و سیل) و سهمیه بومی تعهدی استفاده می نمایند جهت سپردن تعهد به معاونت آموزشی مراجعه نمایند. ( حداکثر تا آخر آبان ماه سال جاری)

9- جهت صدور تاییدیه تحصیلی به سامانه وزارت آموزش و پرورش emt.medu.ir مراجعه فرمایید.

10- ضمنا شروع کلاسها 24/8/99 و نحوه تدریس بصورت آموزش مجازی می باشد . خواهشمند است جهت اطلاعات بیشتر در خصوص شروع کلاس ها به سایت دانشکده های مربوطه مراجعه فرمایید.

11- کانال اطلاع رسانی در خصوص سامانه نوید (ویژه آموزش مجازی)       kumsnavid99@

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اطلاعیه شماره 2

با توجه به شیوع بیماری کرونا ارسال مدارک کلیه دانشجویان ( از جمله دانشجویان ساکن در شهر کرمانشاه )بصورت فیزیکی و از طریق ادارات پست از تاریخ 15/8/99 لغایت 30/8/99 به آدرس : کرمانشاه بلوار شهید بهشتی- روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی- طبقه سوم - حوزه معاونت آموزشی کد پستی 6714673159 انجام شود.

الزامی است بر روی پاکت پستی آدرس کامل به همراه شماره موبایل ، نام و نام خانوادگی و رشته قبولی قید گردد.

Ø     مدارک ارسالی به شرح ذیل :

1-  اصل دیپلم  یا مدرک تحصیلی

1-1 نظام قدیم آموزش متوسطه ( اصل یا گواهی دیپلم و ریز نمرات آن )

2-1 نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی ( اصل یا گواهی دوره پیش دانشگاهی و متوسطه و ریز نمرات آنان )

3-1 نظام آموزشی جدید (6-3-3 ) (اصل مدرک یا گواهی موقت با ریز نمرات آن )

2- موافقت محل کار برای کارمندان

3- کپی کارت پایان خدمت پشت و رو

4- تصویر شناسنامه تمام صفحات

5- کپی کارت ملی پشت و رو

6- شش قطعه عکس 3*4

7- در خصوص دانشجویان شهریه پرداز موارد زیر ارسال گردد:

سفته بانکی به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان، گواهی امضای ضامن و تعهد محضری و اصل فیش واریزی با مهر و پرفراژ بانکی

جهت کسب اطلاعات لازم در خصوص سند تعهد محضری، امکانات رفاهی (اعم از تغذیه، خوابگاه و اعطای تسهیلات تحصیلی و مسکن) و دیگر برنامه ها در حیطه های متنوع و گوناگون ورزشی، امور هنری، خدمات مشاوره ای و... به سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی به آدرس ذیل مراجعه فرمایید.

🌐 https://vc-students.kums.ac.ir