اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال تحصیلی 1402-1401

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان، به استحضار می رساند ثبت نام به صورت حضوری ( جهت تحویل اصل مدارک ) در روزهای شنبه مورخ 1401/9/5 و یکشنبه مورخ 1401/9/6 در کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی- روبروی بیمارستان امام (ع)- ساختمان شماره 2 علوم پزشکی طبقه سوم معاونت آموزشی واحد تحصیلات تکمیلی صورت می گیرد. خواهشمند است مطابق مفاد این دستور العمل نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

الف- مدارک مورد نیاز ثبت نام

-12قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده (نام و نام خانوادگی، رشته و شماره دانشجویی)

-تصویرتمام صفحات شناسنامه

-تصویر کارت ملی

-تصویر کارت پایان خدمت ،معافیت دائم یا هر مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد  (در مورد دانشجویانی که در مقطع قبلی از معافیت تحصیلی استفاده نموده اند ارائه فرم لغو معافیت تحصیلی)

*** افراد مشمول جهت درخواست معافیت تحصیلی به سامانه     www.vazifeh.police.ir  سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه نمایند.

- دانشنامه کارشناسی یا گواهی موقت پایان تحصیلات و ریز نمرات

- مدرک نشان دهنده طرح نیروی انسانی برای رشته های مشمول گذراندن طرح نیروی انسانی(گواهی پایان طرح، معافیت یا ترخیص طرح)

- مدرک نشان دهنده استفاده از سهمیه رزمندگان وایثارگران

- نامه موافقت  با ادامه تحصیل بدون قید وشرط از بالاترین مقام مسئول سازمان محل خدمت(مخصوص شاغلین)

-نامه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان (برای فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم پزشکی)

-تاییدیه دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر برای پذیرفته شدگان سهمیه استعداد درخشان

2- قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع پردیس خودگردان ( شهریه پرداز)

*          پذیرفته شدگان شهریه پرداز موظف به پرداخت مبلغ 100000000 ریال ( معادل 10 میلیون تومان ) به صورت علی الحساب به دانشگاه می باشند.

3- پذیرفته شدگان محترم درصورت وجود هرگونه سوال در خصوص خوابگاه و رفاه دانشجویی با شماره های زیرتماس بگیرید

·         شماره اداره خوابگاه ها: 38374221 -083

·         شماره اداره رفاه دانشجویی: 38377084-083

ب -تکمیل وارائه فرمهای ذیل

- فرم تعهد شماره 1 تا 4 (جهت دریافت کلیک کنید)

- فرم گزینش  (حتما در 2 نسخه تکمیل شود و به همراه مدارک قید شده در فرم ارسال گردد، جهت دریافت کلیک کنید)

-فرم اطلاعات سامانه هم آوا

نکات مهم :

-گذراندن طرح نیروی انسانی همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مجاز نمی باشد افرادی که درحال گذراندن طرح نیروی انسانی بوده اند بایستی جهت ادامه تحصیل نامه توقف طرح و یا ترخیص از طرح ارائه نمایند در غیراینصورت از ادامه تحصیل ایشان جلوگیری خواهد شد.

-عدم مراجعه در موعد مقرر جهت ثبت نام به منزله انصراف می با شد.