قابل توجه متقاضیان محترم میهمانی و انتقال در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94)

با سلام و آرزوی موفقیت،

متقاضیان گرامی مقتضی است جهت ثبت درخواست میهمانی خود و تکمیل فرمها از تاریخ 15 آذر ماه 1394 لغایت 15 دی ماه 1394 به سامانه الکترونیکی میهمانی مراجعه و نسبت به اسکن مدارک مورد نیاز و ثبت تقاضای خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.

ضمنا نتایج نهایی بعد از برگزاری کمیسیون میهمانی از طریق همین سایت به اطلاع متقاضیان خواهد رسید، لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به حوزه آموزش دانشگاه جدا خودداری نموده و درخواستهای خود را صرفا از طریق سامانه فوق ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1.    تصویر فرم تقاضای میهمانی از دانشگاه مبدأ

2.    تصویر مدارک و مستندات مربوط به دلایل دانشجو برای درخواست میهمانی

3.  تصویر کارت ملی

شرایط پذیرش دانشجوی میهمان یا انتقالی:

- با توجه به بخشنامه معاونت آموزشی وزارت متبوع از دانشجویان میهمان متناسب با مقطع و نوع درس شهریه اخذ میگردد. (میزان شهریه همان شهریه دانشجویان پردیس خودگردان خواهد بود)
- بر مبنای آیین نامه آموزشی ضروریست دانشجو در مقطع "کارشناسی" حداقل یک نیمسال و در مقطع "دکترای عمومی" حداقل دو نیمسال تحصیلی را در دانشگاه مبداء گذرانده باشد.

-   حداقل معدل دو نیمسال گذشته برای متقاضیان میهمانی کلیه مقاطع و رشته های تحصیلی 15 می باشد.

- این دانشگاه هیچگونه تعهدی نسبت به تامین خوابگاه برای دانشجویان میهمان ندارد.

-  ثبت نام در این سامانه هیچگونه حقی برای میهمان شدن یا انتقالی  متقاضی ایجاد نمی کند و نظر نهایی کمیسیون در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش تقاضای میهمانی یا انتقالی قطعی و لازم الاجرا خواهد بود.

توجه ویژه:

-  کلیه اطلاع رسانی ها و پیگیری ها در همین سایت و از طریق کد رهگیری انجام خواهد شد.

-  کلیه درخواست ها باید در این سامانه ثبت گردند و به هیچ وجه به درخواست هایی که به صورت دستی یا پستی یا سایر طرق واصل شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

- درخواست متقاضیانی که مدارک آنها دارای نقص می باشد در کمیسیون مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

-  تاریخهای مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشند.
   -   بدیهی است مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده متقاضی می باشد.