میانگین مصرف دارو در ایران

در شصت و چهارمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی اعلام گردید : میانگین مصرف دارو در ایران ...

محصولی ( وزیر رفاه ) در شصت و چهارمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و موسسات وابسته افزود: میانگین اقلام دارویی درکشور 2/3دهم است، در حالی که این رقم در جهان 2/1است.

وی درصد داروهای تزریقی را در کشور 46 درصد بیان کرد و گفت: این رقم در دنیا، 11 و نیم درصد است.

محصولی با بیان اینکه در 50 درصد نسخه های پزشکان، آنتی بیوتیک وجود دارد، تاکید کرد: این فرهنگ باید اصلاح شود.

وزیر رفاه و تامین اجتماعی به پدیده خوددرمانی اشاره کرد و گفت: 20 درصد داروها به این صورت مصرف می شود، در صورتی که این رقم در دنیا، 6 درصد است.

محصولی با بیان این که درصد بالایی از مراجعه به پزشکان متخصص، ربطی به تخصص پزشک مربوط ندارد، گفت: مراجعه مردم به پزشک متخصص، 8 برابر متوسط جهانی است.

وی تصریح کرد: بدون پیاده کردن نظام ارجاع و پزشک خانواده، این مشکلات رفع نخواهد شد.

محصولی بر عدالت در سلامت تاکید کرد و گفت: عدالت باید چه از بعد افقی آن به معنای دسترسی افراد نیازمند به سلامت و چه از بعد عمودی آن به معنای پرداخت حق بیمه به ازای هر نفر که باید تابع درآمدش باشد، تحقق یابد